Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

Go艣膰 go艣膰

Przebarwienia na d艂oniach

Polecane posty

Go艣膰 go艣膰

Prosze Was o rady by te plamki m贸c zlikwidowa膰. Stosuj臋 krem BIODERMA na przebarwienia,smaruje sokiem z cytryny i nici z tego. Moze kt贸ra艣 z Pa艅 ma jaki艣 pomys艂 na nie bo jestem u progu si艂. Brzydko to wygl膮da na d艂oniach,sp臋dza mi sen z powiek:(

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 go艣膰
Tez mia艂am takie przebarwienia. Posz艂am do salonu kosmetycznego, mia艂am zrobion膮 mikrodermabrazj臋 korundow膮 i ultradzwi臋ki z setum na przebarwienia i jak膮s maseczke wybielaj膮c膮.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Mo偶e to zbieg okoliczno艣ci, ale robi臋 sobie masa偶e olejkiem rycynowym i znikn臋艂y mi przebarwienia na d艂oniach. Dodam tylko, 偶e mam je teraz przesuszone. Widocznie olejek rycynowy wysusza moj膮 sk贸r臋 d艂oni, bo reszta jest ok. Spr贸buj.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Spr贸buje olejkiem rycynowym,nie pomoze to tez nie zaszkodzi., Mam ca艂a szuflad臋 r贸znych krem贸w do r膮k ,staram sie dbac choc sobie sama kiedys zaszkodzilam z utrzymaniem ich w dobrej kondycji.Pracuje w RTG,kiedys nie by艂o automatycznych wywo艂ywarek a r臋czne.Wiec zniszczy艂am d艂onie odczynnikami.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Kwas fitowy albo azelainowy.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
P.S. plus oczywi艣cie filtr 50+ jak tylko wychodzisz na zewn膮trz z ods艂oni臋tymi d艂o艅mi.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
trudna sprawa , nic nie pomo偶e, jedynie laser

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Wiecie co wam powoduje przebarwienia na d艂oniach - lampy UV podczas manicure.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Nie robi臋 tych zabieg贸w wiec nie jest to przyczyn膮 przebarwie艅:) Ale dzi臋kuje innym za w/wym wskaz贸wki

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Jelenis
Wybierz si臋 do salonu i tam skonsultuj sw贸j problem . Ja z takimi rzeczami chodz臋 do kosmetolog贸w po pomoc. wiele wskaz贸wek otrzyma艂am w salonie Extravaganza wyspa urody. Salon znajduje si臋 w Warszawie.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Czarodziejka_85
Na pewno najlepiej jest wybra膰 si臋 z takim problemem do specjalist贸w.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 izyda33
A specjali艣ci obrobi膮 z kasy a problem na zawsze nie zniknie. Cytryna czyni w tym przypadku cuda.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
mo偶e masz problem z w膮trob膮 i st膮d plamy ? mo偶e kuracja ostropestem od wewn膮trz czyli pospolity sylimarol ?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Nie mam problem贸w:):):) a jesli ktos je ma to plamy sa wszedzie nie tylko na powierzchni d艂oni, a w艂a艣ciwie g艂ownie na twarzy.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Herka00
By艂am z moimi d艂o艅mi w Extravaganza Wyspa Urody . Mia艂am straszne plany od s艂o艅ca. Dosta艂am fachow膮 porad臋 i naprawd臋 przesta艂am si臋 ju偶 obawia膰, 偶e zostanie mi to na d艂u偶ej. 艢wietne miejsce!

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰10
Herka,je艣li to nie tajemnica to podziel si臋 wiedz膮.Mam te problemy Pozdrawiam

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰3
Herka,b膮dz mi艂a i powiedz czym dajesz rad臋 na te przebarwienia

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Aneka25
Mam to samo :( i nie wiem ju偶 co robi膰... mo偶e faktycznie powinnam uda膰 si臋 do Extravaganza Wyspa Urody... skoro dziewczyny m贸wicie, 偶e s膮 w stanie mi pom贸c.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Trzeba oczyscic watrobe nie ma rady

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Katie_28 dzi艣 To m贸j topik,by艂am za艂amana ale tez wpad艂am na pomys艂 by kupi膰 IWOSTIN. Zgadzam si臋 z Tob膮,jestem w trakcie kuracji tym kremem,ale kupi艂am serum na noc.S膮 efekty,du偶e a zu偶y艂am jedno opakowanie serum na noc i jedno op.kremu na dzie艅.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
go艣膰 dzi艣 M贸zg sobie oczys膰 :p

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
szukaj膮c sposobu na przebarwienia na twarzy przeczyta艂am o oleju rycynowym. Po trzech dniach widzia艂am r贸偶nic臋, plamy s膮 ja艣niejsze, niestety przerwa艂am smarowanie. Teraz kupi艂am sobie sylimarol i zaczynam smarowa膰 si臋 olejkiem rycynowym. Jeszcze zamierzam pi膰 wod臋 z octem jab艂kowym na czczo. Go艣膰 pisz膮cy o w膮trobie ma racj臋, ja jeszcze karmi臋 piersi膮 wi臋c 偶adne super oczyszczania nie wchodz膮 w gr臋 :)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
go艣膰 dzi艣 Moze ma racj臋 ale odnosnie tych ktorzy maja problemy z w膮trob膮,ja profilaktycznie pij臋 od roku ostropest,nie jem s艂odko艣ci,t艂uszcz贸w zwierz臋cych,bia艂ego pieczywa i mam plamki na d艂oniach i na pewno nie spowodowanych w膮trob膮 a raczej brakiem pigmentu

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
przebarwienia s膮 wtedy, gdy w jedym miejscu jest za du偶o pigmentu a w pozosta艂ym jest pigmentu w sam raz. Je艣li jest brak pigmentu to mo偶e s膮 to odbarwienia? a plamy s膮 bia艂e?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
go艣膰 dzi艣 Bo jest ostuda i bielactwo,ale ostropest ,regeneruj***ardziej watrobe a nie oczyszcza

Udost臋pnij ten post