Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Przebarwienia na dłoniach

Polecane posty

Gość gość
Ostropest zmniejsza uszkodzenia wątroby u osób podczas chemioterapii oraz wspomaga rekonwalescencję, przyśpieszając usuwanie substancji toksycznych odkładających się w wątrobie. Czytajcie więcej literatury a nie posuwajcie pierdół. Jesli regeneruje to również oczyszcza chyba logiczne,bo na czym ta regeneracja by polegała??? Oj wy durne pały:P

Gość gość
gość dziś regeneracja to nie jest oczyszczanie ,mylisz pojecia,nie pisz głupot skoro nie rozumiesz podstaw

Gość gość
słowo regeneracja znaczy odnawianie.Zeby się coś odnowiło to znaczy że jest zdrowe a zdrowe to czyste i jak nowe.Wieć tez oczyszczone. Idz do szkoły bo widac miałeś pod górkę pseudo uczony.

Gość gość
gość dziś tłumacz sobie to w taki sposób uczona,a do szkoły to ty wogóle chodziałas????

Gość gość
dobra, nie kłóćcie się :p mam pytanie, jak długo trzeba ostropest brać żeby odczuć jego działanie na wątrobę? Ja uważam, że zregenerowana wątroba jest zdolna do samooczyszczania :p takie moje zdanie

Gość gość
gość dziś To ty sobie tak kombinujesz,po swojemu he h :)ale to tak nie jest niestety

Gość gość
Przebarwienia na dłoniach można usunąć róznymi zabiegami np. Z kwasami lub mikrodermabrazją korundową, po której nakłada sie różne maseczki i koncentraty ze składnikami wybielającymi. Moja mama była ostatnio na takim zabiegu w salonie www.beautypremium.pl, na koniec dostała krem do rąk z witaminą C i arbutyną, który ma zapobiegać powstawaniu nowych plam.

Gość gość
Jesli to nie tajemnica to ile to szanowną mamę kosztowało???

Gość gość
O ile dobrze pamiętam, sama mikrodermabrazaja była za 80 zł plus cała reszta, zapłaciła chyba 120 zł

Gość gość
Ja pozbyłam się moich plam na dloniach po zabiegach z kwasami i serum na przebarwienia, które było wtloczone ultradźwiękami.

Gość gość
z oczyszczaniem wątroby się zgadzam, w wątrobie metabolizowane są leki i hormony a zaburzenia hormonalne prowadzą do powstawania przebarwień (typowe po lekach hormonalnych lub w ciąży) tak jak ktoś pisał: zabiegi w gabinecie, kwasy, złuszczanie, stosowanie wysokich filtrów, kremy wybielające, serum z wit C no i niestety gdy ktoś ma tendencję do przebarwień to już zawsze musi uważać na słońce i stosować filtry przez cały rok, nawet zimą i gdy jest pochmurno

Gość gość
pomaga smarowanie ciepłym moczem, 2 x dziennie plamy znikają po 2 tygodniach

Gość kamiladzerry
Moje przebarwienia na skórze leczyłam w gabinecie medycyny estetycznej. Zdecydowałam się na krioterapię czyli punktowe zamrażanie przebarwionych punktów na skórze. Pomogło dość szybko, po kilku tygodniach nie było śladu. Są tez oczywiście inne zabiegi, więcej można poczytać np tu https://eapteka.pl/blog-porady/plamy-starcze-u-trzydziestolatki-jak-usunac-przebarwienia-na-dloniach/

Gość Azonti
Polecam spróbować maski Epiltouch byOlie, jest w formie rękawiczek i dzięki niej moje dłonie naprawdę mocno odżyły. Są delikatne, odżywione no i wyrównał się koloryt.

Gość gość
Azonti dziś Polecam wyperidalać z tym spamem.

Gość kasencja30
Jakiś czas temu zaczęły mi sie pojawiać przebarwienia tzw starcze na dłoniach ale żeby je usunąć i zapobiec dalszemu powstawaniu zaczęłam używać kosmetyków z serii Whiten od Novaclear, które świetnie się do tego sprawdziły.

Gość Agata

Miałam przebarwienia na dłoniach, nie zawsze uda się to zakryć zwłaszcza w lecie. Zapisałam się na zabieg laserowy aby je usunąć. Zabieg jest bardzo bezpieczny , a dał mi bardzo dobre efekty usunięcia przebarwień , teraz mam jednolity koloryt skóry. Zabieg robiłam w klinice Magnopere w Krakowie ul. Grzegórzecka