Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

rodzice nie dają mi żyć nie mam już siły :(

Polecane posty

Gość gość

chodzi o to,że nigdy mnie nie zapytają czy mam swoje plany, tylko wiedzą kiedy mam zajęcia na uczelni i wtedy mnie dla nich nie ma, ale już każda godzina po zajęciach jest jakby "ich" , wydzwaniają jak nie odbieram czy nie odpisuję na smsy, matka ostatnio od 18 do 19 nabiła 7 połączen i 2smsy, plus jeden sms od ojca "matka szaleje , odezwij się" , a ja bylam zmeczona po zajęciach, wracałam z koleżanką, rozmawialysmy nawet nie miałam czasu zerknąć na telefon, który miałam gdzieś na dnie torby...ciągłe wyrzuty...nawet nie marzę o tym by iść na imprezę czy na piwo, bo zaraz problemy, dzisiaj to samo, umówiłam się z kumpelą, a rodzice do mnie " to jak wrócisz po zajęciach to zrobimy to i to , pojedziemy tu i tu" a jak powiem,że mam swoje plany to mnie znienawidzą :( dla was to pewnie żałosny problem, ale mi się nie chce żyć :( to samo było jak miałam chłopaka (o którym nie wiedzieli) ciągle dzwonili, kiedy przyjedziesz itp. nie mogłam z nim być np. cały weekend, bo musiałam ich odwiedzać :(

Gość gość
normalka, sądzę, że lepiej tak, że cie kochają bardzo mocno, niżby nie mieli na ciebie zwracać uwagi i cię olewać i nie kochać, co nie. a i daj im do przeczytania Summerhill A. Neil

Gość gość
Jak dlamnie to wykorzystuja cie emocjonalnie, bo sami mają problemy.