Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość men 29

kłamstwo ???

Polecane posty

Gość men 29

Witam Jestem z dziewczyną ponad 2lata pracowałem za granicą jak zaczeliśmy (poświęciłem dla niej wszystko ) zmieniłem pracę na pracę w Polsce za 1500zl tam zarabialem około 7000zl może zacznę od początku. Jak jeździłem za granicę przyjeżdżałem na 4 tygodnie i jechałem spowrotem na 3 miesiące ale tylko w okresie letnim była praca tak od kwietnia do listopada.Ona chciała żeby pracował w polsce i był przy niej i tak zrobiłem.Wypomina mi że ją oklamałem bo dopiero po 7 miesiącach bycia razem powiedziałem jej że mam kredyt hipoteczny na okolo 100000zl (wtedy jeździłem jeszcze za granice ) nie pytala mnie o to tylko usiadłem i sam jej to powiedzialem ze mam.Ona uważa że to kłamstwo:/? Czy tak jest czy naprawde skłamałem ?? Teraz po roku bycia w Polsce i (ponad 2latach bycia razem) mówi mi że nie widzi przyszłości ze mną :| nie wiem co mam zrobic??? Rozmawialem z nią wiele razy i mówi że to kłamstwo, to kiedy miałem jej powiedzieć ??? I tak to bardzo bylo trudne :/ rozmawiam z nią a na pytanie czy chce się rozejść odpowiada że nie wyobraża sobie życia bezemnie... Proszę o pomoc co mam robić ????

Gość gość
Nie marnuj na nią życia, wyjedź za granicę robić za 7 000, i tak sobie znajdź jakąś extra babkę a one niech żałuje, po co ci taka głupia baba, bo jest głupia jak sam zobaczyłeś