Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Żałuje, ze wyszłam za mąż. Chcę wziąć rozwód i pozbyć się męża

Polecane posty

Gość gość

tylko nie wiem jak to zrobic :O

Gość introligator z powolania
morderstwo? :D no tak, tylko co zrobic z cialem? :D

Gość gość
Bul bul bul bul bul bul bul bul bul bul bul bul bul bul bul bul bul bul bul bul bul bul bul bul bul bul bul bul bul :D:D:D

Gość gość
nie o takie pozbycie mi chodzi, on sie na rozwod nigdy nie zgodzi, musze cos zrobic zeby sam chcial tego rozwodu :O serio mam go dosc, nie moge na niego patrzec a kiedys go uwielbialam :( duzo sie zmienilo przez te 6 lat od slubu i chce zaczac zycie na nowo a nie gnić :O

Gość gość
A on Cię kocha? macie dzieci?

Gość gość
Gdyby mnie kochal to nie lezalby calymi dniami brzuchem do gory i nie klocil sie ze mna co chwile :O mamy :(

Gość gość
To ja mam podobnie. w dodatku zadurzylam sie w innym. Ale nie widzę opcji by zakończyć malzenstwo, bo maz mnie kocha ( swoim sposobem kochania, który mnie nie uszczęśliwia), a dziecko ma idealna rodzinę.

Gość Gdyby rozwód można było wziąć
jedynie w przypadku zgody obojgu małżonków to pewnie 90% rozwodów nie zostałaby zawarta :O więc przestań się tłumaczyć sama przed sobą i składaj papiery

Gość introligator z powolania
twoim zdaniem potrzebna jest zgoda wspolmalzonka na rozwod?

Gość gość
Jej chodzi o rozwód bez orzekania o winie.

Gość gość
A może by tak powalczyć o małżeństwo, a nie poddawać się i od razu do sądu wnosić o rozwód.

Gość gość
A mnie się wydaje że to ty nie kochasz męża. Więc mąż to zrozumiał i olewa ci teraz leżąc do góry brzuchem. Jak Kuba Bogu, tak Bóg Kubie. Sama zrobiłaś grajdołek z małżeństwa. Nie starałaś się, nie dbałaś i nie pielęgnowałaś ogniska domowego. Z innym też tak będzie.Jakiego złotego faceta byś nie miała i tak spieprzysz ten związek. Widać że jesteś głupia i nie doceniasz co masz. Może gdybyś była dla niego miła to on też by okazał zainteresowanie dla ciebie.

Gość gość
pewnie mu nie dawała

Gość gość
jasne bo tylko kobieta jest od tego zeby maz cos zrozumial, zwlaszcza ze zle trafil... stopka: mezczyzna zawdziecza sukces pierwszej zonie a druga zone sukcesowi :P, :P, :P

Gość gość
Sama zrobiłaś grajdołek z małżeństwa. Nie starałaś się, nie dbałaś i nie pielęgnowałaś ogniska domowego. Z innym też tak będzie.Jakiego złotego faceta byś nie miała i tak spieprzysz ten związek. Widać że jesteś głupia i nie doceniasz co masz. Może gdybyś była dla niego miła to on też by okazał zainteresowanie dla ciebie ' a co ty akurat możesz mowić o ich małżeństwie? facet ja olewa,ma w d***e ich związe,kobieta ma swój honor o związek dbaja dwie osoby!jemu nie zalezy nie wystarczy byc miłą dla jakiegoś chama,manipulanta,bo on to wykorzysta

Gość gość
Chyba masz kochanka na boku od lat....i zaczyna ci mąż przeszkadzać.Powiedz o tym mężowi,rozwód uzyskasz natychmiast.

Gość pierwsza zona czarusia
rozwod natychmiast mozna uzyskac i bez kochanka na boku jest pare dobrych sposobow