Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość LoOoOser

Widziałem piękną aptekarkę właśnie

Polecane posty

Gość LoOoOser

Sekundy dzieliły mnie, żeby iść do jej okienka, ale obok było szybciej wolne. Powiedziałem jej jednak dzień dobry i mi odpowiedziała. Ah, dlaczego nie mogę iść na randkę do parku z piękną aptekarką. Karmilibyśmy razem kaczki i wróble.

Przecież nie musisz od razu się pakować w związek, a taka mężatka to mogłaby Ciebie sporo nauczyć. Co do nastolatek to inna sprawa bo w tym wieku to musiałbyś udawać młodszego

Gość gość
prawiczek czy ty taki głupi jak loser? ON NIE MA SZANS NAWET NA SEKS Z NIĄ

Jakie to ma znaczenie? Nic nie stoi na przeszkodzie by sobie pogadać co by było gdyby. Jeżeli ludzie mieliby gadać tylko o tym co ich faktycznie dotyczy i jest realne to konwersacje byłyby dośc mocno ubogie.

Gość gość
ale jaja prawik mówi prawikowi jak zarwac do dziewczyny ha ha

Prawiczek dzisiaj bardziej optymistyczny coś. Nie jest tak łatwo o to rzeczywiście. Niektórzy tu piszą jakby seks z mężatką to była formalność. :D Znacznie szybciej zrobisz z siebie głupka coś takiego proponując mężatce, niż coś z tego wyjdzie. Mnie zresztą na tym bardzo nie zależy, wolałbym normalniejszą relację.

Gość gość
Dla mnie to trochę śmieszne, tyle lat się uczyć, żeby pracować w sklepie z lekami.

Optymistyczny to nie wiem. Może po prostu już wiem, że raczej w życiu cudów nie będzie ;) x Jak Ty jesteś przystojny to powinieneś to wykorzystywać. Próbowałes na portalu, odpisywały Ci, trzeba było się umawiać, nawet jak nie jest wyjątkowo piękna. W życiu trzeba jednak próbować, a nuż np. fajnie byś spędził czas. Większośc i tak umawia się na zasadzie "ten/ta jest wystarczająco dobry/a", wielka miłość to tylko w czasach nastoletnich ;)

Gość gość
prawiku GDYBY BYŁ to już by chociażby z******** a tak jęczy jak fiku miku

Niby tak, ale farmaceuci to ludzie na poziomie, z tego co widzę. Ta kobieta też elegancka, widać że inteligentna.

nikt z nas nie ma szczęścia z kobietami a ja już w ogóle x dziś byłem w mieście

Ano nie mamy szczęścia z kobietami, choć muszę przyznać, że mi się specjalnie już nie chce szukać. I tak już ta długa izolacja towarzyska wpłynęła na moją mentalnośc i nie potrafiłbym się zachować :D