Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość agusia173

jak to jest z ruchami dziecka

Polecane posty

Gość agusia173

Witam... przepraszam ze zawracam wam głowe, ale od wczoraj jestem przeziębiona.... to jest moja druga ciąża 19 tydzień pierwszą straciłam w 23 tygodniu ale od rana zaóważyłam że dzidzius mniej jest *****iwy i nie wiem czy to jest spowodowane moim przeziebieniem... czy ogolnie może tak być czy któraś mi pomoże....Proszę o radę....

Gość gość
zjedz kawałek czekolady - mojego zawsze to rozbudza;) bądź uważna, ale nie martw się na zapas - mój też tak ma, że czasem szaleje - a innego dnia ma lenia i mniej się wierci;P

Wyczuwalnosc ruchów dziecka zależy od jego ułożenia. Czasem kopniaki są niewyczuwalne bo maluch uderza w plecy, poża tym tydzien w życiu takiego malucha to naprawdę dużo, moze wiec dziecko osiągnęło odpowiednia wielkość i dlatego jest lepiej wyczuwalne. zagaduje, ze leżysz w łóżku. Jeśli tak, to maleństwo będzie bardziej *****iwe.

Gość gość
wazne ze sie rusza. Spokojnie, to ze pierwsza stracilas to nie znaczy ze masz miec powtorke - widocznie bylo z nia cos nie tak i na wczesniejszych usg juz byly nieprawidlowosci - a teraz bedzie ok