Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Dlaczego polscy faceci o siebie nie dbają ? Same grubasy albo wychudzone szczury

Polecane posty

Gość gość

a jak juz jakis postanowi wziąc sie za siebie to przesadza w drugą strone i staje sie koksem o wyglądzie Pudziana, łapa wielka jak noga, cycki wieksze niz moje :O Rzygac mi sie chce juz na widok tych połamancow z chudymi nogami i grubasów z d**ą jak szafa :( brzuchy jakby byli w ciązy :(

Gość gość
Tacy mają branie

Gość gość
Moj ma śliczne nogi i tyleczek, jak jakis atleta, ale za to ma otyłość brzuszna, niby ten brzuch nie wystaje, ale sporo tego tłuszczu tam jest :( wiec z przykrością przyznaje Ci rację.

To prawda. Sporo jest zaniedbanych facetów, grubych, z brzuchami, śmierdzących i jeszcze do tego ubranych w wieśniacki sposób. W większych miastach pod tym względem jest lepiej trochę.

Gość gość
Szczupli faceci nie mają brania większość facetów w związkach ma najmniej nadwagę

Gość gość
A dlaczego tyle kobiet to wieszaki lub prosiaki o tyłkach jak szafa?

Gość gość
"Szczupli faceci nie mają brania większość facetów w związkach ma najmniej nadwagę" . Ja jestem szczupły... nawet bardzo szczupły i jakoś problemów z dziewczynami nie mam, owszem wolałbym nie być taki chudy, ale nie jest to zależne ode mnie, ektoformicy już tak mają niestety ;)

Gość gość
Kolejny wpis sfrustrowanej, samotnej laski która szuka sobie wyimaginowanego ideału :) ludzie są różni i narodowość nie ma z tym nic wspólnego. Tak po prostu już jest, że jedni są szczupli, inni grubi, a jeszcze inni mają normalną wagę. Trochę szacunku do ludzi by Ci się przydało.

Gość wypszczony_facet_lat_28
ja jem dużo a waże 60 kg :(

Gość gość
Ja mam 180 cm i tylko 78 kg 23 lata rok młodszy ode mnie z takim samym wzrostem z waga ponad 100 kg ma branie

Gość 0 Terenia 0
To prawda, polscy mężczyźni są nie tylko nieatrakcyjni, ale nie mają nic do zaoferowania współczesnej kobiecie. Są gburowaci i liczą na to, że kobieta będzie im usługiwać. Dlatego ja wybieram Skandynawów, Niemców czy innych wartościowych mężczyzn z zachodu. Oczywiście mam na myśli tylko rodowitych Europejczyków, a nie emigracyjne gowna z Afryki czy Azji 😴

Gość gość
no nie

Gość gość
Pytacie o facetow?Fakt nie dbaja o siebie,ale czy to nie ma nic wspolnego od warunkow w jakich zyja? spojrzcie na polska kuchnie _czy jest zdrowa? Mysle ,ze nie -wszystko ocieka tluszczem:(Ilu polskich facetow stac na kluby sportowe? Niewielu -bo jak zarobia pare groszy to wszystko idzie na zycie. W jaki sposob w polskich rodzinach organizuje sie czas wolny? Naturanie przed najwazniejszym meblem w domu -TV!!! Oczywiscie mowie o przecietnej polskiej rodzinie. KOBIETA

Gość gość
Przypatrz się Polskim facetom są po prostu mało atrakcyjni. Same brzydale.

Gość gość
E tam jakie brzydale, wcale nie. A kobiety ? Moze takie zadbane.? Bylam miesiac temu na urlopie w POlsce i widzialam jak to wyglada:( Nie jest rozowo!KOBIETA

Gość gość
A co do Niemcow Tereniu to moge Ci powiedziec jacy sa usluzni-szczegolnie dla innych kobiet. 80 procent Niemcow zdradza zony i wcale nie wygladaja tak rewelacyjnie. Do pracy w garniturkach, a w domu w starych dresach!!!KOBIETA

Gość gość
Ja z racji pracy dużo jeżdżę po Europie i powiem tak. To nie jest tak że Polacy o siebie nie dbają, tylko często nie mają ku temu warunków... chodzi głównie o finanse. W Niemczech pracując na kasie w markecie zarabia się tyle że można wynająć samodzielne mieszkanie i żyć w miarę godnie, pozwolić sobie na jedzenie lepszej jakości, wyjścia w miasto, pasje. W PL niestety ceny wyższe, a zarobki o 6-8x niższe, więc jak ludzie mają o siebie dbać? Na wyspach jest znacznie więcej otyłych ludzi, w Niemczech wcale nie jest lepiej, to samo Włochy. A co do charakteru Polaków, to zarówno Niemki, Francuzki, Włoszki są nami zachwycone, bo jesteśmy bardziej szarmanccy i to nie jest mój wymysł :)

Gość gość
Gosciu z godz. 13.02 poparles mnie. tez tak uwazam . nie mieszkam w Polsce od paru lat. ale jak przyjezdzam tu na urlop to widze kolosalna roznice miedzy europa wschodnia. Dziekuje Ci za madra wypowiedz:) KOBIETA

Gość gość
Poparłem bo znam realia :) często spotykam się z tym że kobiety w PL narzekają ze faceci nie potrafią się ubierać, tylko że taki przeciętny Niemiec po 2-3 godzinach pracy kupi sobie markowe jeansy, a polak tyra na to 2-3 dni lub nawet tydzień, bo głupie spodnie kosztują 300zł (o ponad 1/3 drożej niż Niemczech). Zasada jest taka... jak człowiek kasę ma, to i o siebie dba, a jak mu nie starcza na rachunki i dzieci, to niestety trzeba z tego zrezygnować. Przykre realia niestety :(

Gość gość
I tak niestety jest, zycie w Polsce nie jest lekkie. Zastanawiam sie jak ludzie daja sobie rade?No daja ,bo musza!!! KOBIETA

Gość gość
Ale wy same wymagacie polska miska szczupły nurkujący polak jest nieatrakcyjnych dla was

Gość gość
Bo my Polacy jesteśmy twardzi i przyzwyczajeni to ciężkich warunków :) gdyby taki Niemiec zarabiał tyle co Polak, to powiesiłby się na pierwszym drzewie ;) choć to wcale śmiesznie nie jest. A do autorki... pojedź sobie np. do Francji, poznaj przystojniaczka... tylko nie zdziw się, jak nie przepuści Cię w drzwiach i jak będziesz musiała za siebie płacić w restauracji, bo dla nich to norma, że każdy płaci za siebie. A żaden szanujący się Polak nie pozwoli płacić kobiecie za kolację, czy kino... więc nie wiem czy zagraniczni są tacy cudowni ;) Ja tam zdecydowanie wolę Polki, rodaczka to rodaczka :)

Gość gość
Nie wszystkie kobiety mysla tak jak piszesz: Nigdy nie zwracalam uwagi na wyglad!!! Nie to zlotko co sie swieci!!!!KOBIETA

Gość gość
Gosciu z godz 13.21 dodam do Twojej wypowiedzi jesli pozwolisz:) Niemcy prznosza jeszcze kazdy rachunek z zakupow dziela pol na pol. Nie jest to wazne :1 euro ,czy 100. Podzielone musi byc po polowie z partnerka. Masz racje Rodak to Rodak:)KOBIETA

Gość gość
To samo jest we Francji, w końcu mają tam równouprawnienie ;) na zachodzie nawet w małżeństwie każdy ma swoją kasę, nie ma czegoś takiego jak wspólnota majątkowa... nie moje klimaty, niby razem, a jednak osobno. A we Włoszech faceci nachlani winkiem od samego ranka, otyli ich kobiety też, do tego wąsate, Hiszpania to samo. Najlepiej wiązać się z rodakiem, ta sama kultura, podobne wychowanie.

Gość gość
No to ladnie sie w Europie dzieje.A nasze rodaczki maja zale do rodakow. Najlepiej chwalic tego co nie znamy. Chcialy by sprobowac,tylko potem placz i zgrzytanie zebami:(Napatrzylamsie na mieszane malzenstwa!!! Nie ma czego pozazdroscic.Kazdy kraj ma inna mentalnosc i tego nie da sie zmienic. Dlatego dziewczyny nie marudzic prosze!!KOBIETA

Gość gość
Kurcze ,ale bledow narobilam ,:( przepraszam:) KOBIETA

Gość gość
kobiety też sie zapuszczają;/ ostatnio szłam ulicą i postanowiłam zrobić przegląd pań. po obu stronach było ok 7 dziewczyn, z czego o sylwetce NORMALNEJ - nie wychudzonej a zgrabnej, proporcjonalnej było może ze 3 ze mną. reszta albo spasiony brzuch, albo krótkie, masywne nogi;/

Gość gość
Dziekuje gosciu tez wlasnie o tym pisalam :) Polskie kobiety powinny bardziej dbac o siebie .KOBIETA