Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Mediiolanka

Wolicie Polakow czy obcokrajowcow pod wzgledem urody

Polecane posty

Gość Mediiolanka

Wolicie Polaków czy obcokrajowców pod względem urody? Moim zdaniem Polscy mężczyźni nie są urodziwi tę dziwne kwadratowe łby,małe usta,nie wysportowani,bladzi. yyyyyyyyyy odpycha mnie od nich. A wam jacy się podobają ? ps. Ja wolę brunetów o ciemnych oczach, wysokich,wysportowanych i dużych ustach.

Gość Mediiolanka
miało być o Pełnych ustach ;-)

Gość gość
nie wiem w jakich kregach sie obracasz, ale moi koledzy w wiekszosci sa wysportowani. bladzi - a jacy maja byc zyjac w takim klimacie ? do wyglady facetow przyczyniaja sie takze geny kobiece - wiec to nie ich wina ze POLKI maja z****** geny :P

Gość Mediiolanka
Ale ja opisuje tu zwyczajnego Polaka jakich widuję idąc miastem. Również się z tobą zgodzę że Polskie kobiety co raz brzydsze

Gość Mediiolanka
"polaków" "co raz" przepraszam coś dziś nie mogę się skupić ;p

Gość gość
no ale tak samo mozna powiedziec o twoich wlochach ;/ co z tego ze opaleni itp. jak juz sa w zwiazku dziadzieja na maxa ;/ poza tym szybko sie starzeja.

Gość gość
no ale tak samo mozna powiedziec o twoich wlochach ;/ co z tego ze opaleni itp. jak juz sa w zwiazku dziadzieja na maxa ;/ poza tym szybko sie starzeja.

Gość przystojny Polaczek
Te tematy są bez sensu. Prawda jest taka, że wszędzie jest porównywalnie czyli duży odsetek ludzi brzydkich i niewielki odsetek ludzi urodziwych. Kraj nie ma tutaj znaczenia. Te tematy służą tylko wylewaniu frustracji, że księżniczka nie znalazła księcia.

Gość gość
Sorry ale typowy Polak nie jest blady tylko czerwony jak burak :D