Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość 3e3e323

Czy tylko ja mam wredne niewychowanego brata , ktory się ciągle do mnie wprasza.

Polecane posty

Gość 3e3e323

Nie dosc , ze jak przyjezdza jest aroganckim gburem, co to on nie wie, jest najpiekniejszy, najmadrzejszym nasmiewa sie nieraz ze mnie, jest tzw. prymitywem trochę co tu oszukiwać, nie wczuwa się, ze moze kogos skrzywdzic, mysli tylko o sobie, ciagle sie wprasza , nieproszone wizyty, jest znaczacą osobowoscia i moze wpłynac na przykład na to, kto ma prace , a kto nie (pełni wazna funkcję w rządzie), ale nie ma serca do siostry, ani do jednej ani do drugiej, moze dlatego, ze kobiet nie szanuje, traktuje je jak towary ktore moze wybrac sobie w sklepie, nasmiewa sie z czyjejs tuszy ,zwłaszcza z bab lubi sie smiac, ale sam nie widzi, ze jest przy tuszy i niezbyt go interesuje to , ze ja mam dwojke dzieic, neiraz choruja i wielce obrazony jak mu raz odmowiłam, w dzien imienin mojego meza, ze ma nie przyjdzac ,bo moja corka miała rotawirusa akurat wtedy u odwoływalam gosci, a on wk...wiony napisąl smsa, ze z*****am mu dzien, ze mogł sobie inaczej zaplanowac...jak odmowiac takim ludziom,?jak dac do zrozumienia, ze nie mam ochoty sie widziec

Gość gość
paszczą!

Gość 3e3e323
ale jestem nieasertywna, to dla mnie trudne, paszcza:)jak mowisz wprost!

Gość gość
trzeba było go zaprosić jak dziecko miało tego rotawirusa, może by go dopadła grypa żołądkowa itp. :P