Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jacobs__

wstyd.

Polecane posty

Gość jacobs__

jak się uporać ze wstydem? dwa miesiące kręciłam z chłopakiem. po niecałym półtora miesiąca zaczął mnie delikatnie macać po piersiach, raz zajrzał pod stanik. relacja się skończyła. byłam w nim megazakochana, uwielbiałam go po prostu. myślałam, że będzie to trwało dłużej. mam 17 lat, on prawie 20, usprawiedliwiałam sobie to tym, że ma swoje potrzeby. teraz żałuję, strasznie, jest mi niesamowicie głupio i nie jestem w stanie spojrzeć sobie w oczy.. jak się z tym uporać?

Gość gość
dlaczego to Tobie miałoby być głupio? To raczej jemu powinno być głupio, bo był tak zaślepiony własnymi potrzebami, że nie zauważył tego, że Ty nie jesteś gotowa na coś takiego

Gość gość
Ty jestes ok, on jest dzieciak. Niemasz zadnego problema.

Gość jacobs__
ja się nie czuję fair w stosunku do siebie, że mu na to pozwoliłam. ;/ ciężko mi z tym, strasznie ciężko.

Gość gość
i oto co zrobiło z nami społeczeństwo, stworzyli w nas sztuczne poczucie winy czasami nazywane sumieniem a nie masz powodu do wstydu, jesteśmy ludźmi, wszyscy mamy takie same ciała i to nie wstyd dać komuś poznać swoje ciało nawet po krótkiej znajomości, wszak wszyscy jesteśmy braćmi, jednością

Gość gość
uważacie, że to nic takiego?

Gość gość
myślę, że nie ma powodu do wstydu. on okazał się zwykłym idiotą,Ty za to szanującą siebie kobietą, nie masz czym się przejmować, zobaczył to, co naturalne, a nie zagraża to przecież Twojej opinii. jesteś młodą kobietą i z pewnością znajdziesz jeszcze mężczyznę swojego życia.:)