Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

zdrada ?

Polecane posty

Gość gość

witam!!! jestem żoną i matką z kilkunastoletnim stażem ,a ostatnio spotkałam faceta i nie mogę przestać o nim myśleć . Piszemy do siebie ,on też ma rodzinę.Czuje,że tracę grunt pod nogami .Nie zdradziłam męża ,ale ten drugi tak na mnie działa!!! Jesteśmy jak dwie polówki jabłka.co robić?

Gość gość
k***a no nie, wchodzi na forum i pyta się czy zdradzić męża, co za głupia suka, sama zdecyduj

Gość gość
nie chce zdradzić !!!

Gość gość
tracisz grunut pod nogami? to znak że nie będzie dobrze. Spieprzysz małżeńswo. Swoje i jego. Czy będzie warto? Tylko na chwilę.

Gość gość
boję się tego!!! staram się ze wszystkich sił nie dopuścić do żadnego kontaktu fizycznego .nigdy nie myślałam ,że mnie to spotka! to jest takie silne uczucie .już nie wiem co robić.ktoś z Was przeżył coś takiego?

Gość gość
Haha facet Cie zniewolił ,mami pieknymi slowkami ,wali komplentami jak snieg w zimie a Ty cała w skowronkach naiwna kobieto .. Dasz to znajdzie druga ,zaliczacz mazatek szuka drogiej sroczki . Nie mogę ..jakie te kobiety sa ograniczone .Szok !!!!!!!

Gość gość
jak ON na mnie spojrzy ,to dostaje dreszczy ,mówi takie rzeczy ,których dawno nie słyszałam od męża !!Cały czas mówię mężowi ,że sie nie stara ,bo to ja zawsze dążyłam do wyznań ,czułości itp.maż miał wszystko podane na tacy .ten drugi mnie adoruje ,komplementuje. kobiety ,wiecie jakie to uczucie cudowne dla spragnionych takich wyznań !!!

Gość gość
Spytaj fagasa czy zone tak komplementuje i tak jej czule patrzy w oczy :-D :-D Chce cie posiaść to bajeruje nie on pierwszy nie ostatni .Dobry bajer nigdy nie jest zły ...hahaha .szkoda mi takich jak Ty .

Gość gość
może to wszystko prawda ,już nie wiem co robić ? powiem mężowi ,albo skoń czę ze sobą .to naprawdę jest trudne.

Gość gość
Pomysl o dzieciach najpierw a potem o dooopie.Nastolatka jesteś czy dorosłą odpowiedzialna kobietą .Za takiego wyszlaś to takiego masz . Weż sie w garsć .Zacznij mysleć zanim bedzie za pózno . Pogon tamtego w diably ,powiedz zeby szukał nastepnej naiwnej .

Gość gość
ale ja to wszystko wiem!!!!!!!!!łatwo się mówi jak ktoś nie znalazł się w takiej sytuacji. ja też do nie dawna myślałam tak jak WY !

Gość gość
Czy ten facet jest w porzadku wobec swojej zony ? Tak ,wiem pewnie jest nieszczesliwy i zona go nie rozumie ,prawda ? Kazdy tak mowi jak chce sobie " dorobic " Nie wierz mu .Dzieci sa najwazniejsze .Urodziłas ,dałas zycie to teraz daj dobry przyklad jako matka . Zastanow się zanim znow do niego napiszesz .

Gość gość
autorko, ile masz? Jeśli bardzo młodo wyszłaś za mąż, nie ma się czemu dziwić. Zdradzisz męża, a później weźmiesz z nim rozwód. Tak się kończy większość wielkich miłości, które ciągną do ołtarza.

Gość gość
Czy Ty nie rozumiesz ze to iluzja a nie uczucie ? Takich drani jak on wieszalabym za ja* a .

Gość gość
dziękuję!!! jak ja bym chciała uwolnić się od tego uczucia!!!

Gość gość
To pomysl ze to klamczuch i d**ek .Oszukuje żonę ,oszukuje Ciebie .To zly czlowiek .Ja Ciebie nie winnię tylko tego drania .Ty po prostu dalas sie nabrac ,nie Ty pierwsza nie ostatnia .Taki cham wie do ktorej kobiety uderzyć .To recydywisci .. Dasz radę jak pomyslisz o dzieciach a drania spuscisz raz na zawsze w maliny . Uwierz w siebie kobieto !

Gość gość
Powiem szczerze .Wiem jak to jest bo do mnie tez taki drań uderzał .Zona go nie rozumie ,nie zyja ze soba i takie tam bajery .Ktoregos dnia dalam mu w twarz z liscia .Pierwszy raz w zyciu .Nie zaluję bo mialam spokój . Potem uderzał do kolezanki .Udalo sie draniowi ,rozwalil ja psychicznie .Teraz kobieta bez dzieci ,meza i kochanka który zostal z żoną i pewnie z nastepna kreci na boku . Kobiety badzcie mądre i rozsądne .Nie dajcie się mamić ,wykorzystywać .Nie warto splunac na takiego nawet .

Gość gość
dzięki ,nareszcie ktoś mówi z sensem!!!

Gość gość
dzięki ,trzymam się dwa dni bez żadnych wiadomości!!! trochę mi brakuje rozmów z nim,ale będę twarda.gdyby mu zależało,to inaczej by postępował.oszukuje nas obie ,tego jestem pewna.

Gość gość
któraś z was miała taka sytuacje? co z tego wyszło?

Gość gość
a może mężczyźni napiszą czy podrywają mężatki i w jaki sposób?

Gość gość
O to swietnie ze narescie zrozumiałaś . Pracujesz z nim ,to znajomy czy to netowa znajomośc ?

Gość gość
to kierownik firmy z którą mam kontakt w pracy.

Gość gość
koniec z dupkiem ,niech sp*****la!!!!!!!!!