Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy pójść na I raz do prostytutki?

Polecane posty

Gość gość

Taj się składa, że mam 29 lat, jestem prawikiem i nie mam przed sobą perspektyw na poznanie drugiej połówki. Jestem nieśmiały, nie umiem podrywać i groszem nie śmierdzę. Upatrzyłem jedną dziewczynę na roksie, taką o "dobrych genach". Właściwy wzrost, pełne piersi, jasna karnacja. Jak ją zobaczyłem, to pomyślałem sobie, że już raczej sobie jej nie odpuszcze. Problem w tym, że jest (według mojego gustu), jest najbardziej atrakcyjną dziewczyną na tym portalu, ale również bardzo tanią (bierze 120 zł/h). Boję się, ż jest w tym jakiś hak (ż może jest przynetą, albo jest psychopatką celową zarażającą klientów jakimś paskudztwem). Co o tym myślicie? Iść do niej, czy nie?

Gość gość
up

Gość gość
co za C***A 30 lat i się pytasz? idź

Gość gość
22.03.14 [zgłoś do usunięcia] gość - Boję się poczucia winy. Boję się, że być może czeka na mnie lepsza opcja, a po wizycie u prostytutki automatycznie przestanę na tę opcję zasługiwać... Z drugiej strony mieszkam z matką, która mnie nie szanuje i wydaje mi się, że coś mi się od życia należy. Już z tą dziewczyną rozmawiałem (dzwoniłem do niej parokrotnie). Jest miła i do rzeczy...

Gość gość
Słuchaj, nic cię nie trzyma. Zobaczysz jak będzie. Nie angażuj sie tak strasznie emocjonalnie. Masz się tam zrelaksować a nie myśleć co bedzie.

Gość gość
22.03.14 [zgłoś do usunięcia] gość - Problem w tym, że jestem bardzo nieśmiały. Rozmawiałem z nią z cztery razy, a za każdym razem przymierzałem się po 2 godziny, żeby do niej zadzwonić. Kiedy wracałem z pracy, zamiast do domu szedłem do parku, chwytałem za telefon i zbierałem się na odwagę... Po każdym telefonie czułem tryumf, że się przełamałem...

Gość Wiekowy
Chłopie nie przebieraj tylko rżnij co się przytrafi,aż w końcu coś znajdziesz dla siebie.

Gość gość
Wielu facetów miało swój pierwszy raz z prostytutką a jeszcze więcej korzysta

Gość gość
Z tym, że ja mam pare "porządnych dziewczyn" na oku". Problem jest w tym, że mam za dużo problemów, żeby coś u nich zdziałać. Najgorsze jest to bicie się z myślami...

Gość gość
Nie ma porządnych dziewczyn to zwykle cichodajki

Gość gość
zawsze mozesz sie wypalowac

Gość gość
22.03.14 [zgłoś do usunięcia] gość - Nie znasz mojej koleżanki...

Gość gość
up

Gość gość
Myślałem też, żeby pójść z nią na układ. Ja bym ssał jej cycuszki i rozpoczął u niej laktację indukowaną. Ona by potem dała ogłoszenie i karmiła dzieci za pieniądze, a ja bym miał ją na wyłączność