Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

ktora z pan w tajemnicy przed partnerem czy mezem...

Polecane posty

Gość gość

uprawiala seks w zamian za korzysc majatkowa lub awans? chcialbym taka miniankiete: wiek jaki rodzaj seksu

Gość gość
ja jakies 2 lata temu, zgodzilam sie na anal. przer***** mnie i do dzis jestem zadowolona z pensji:)

Gość SPL
Cóż za temat. Moja ostatnio robiła mi loda, bo chce nowe buty. Powiem tak, że nawet w związku robią takie biznesy. Kuźwa nic za darmo.

Gość gość
jak moj po slubie wyjechal do pracy za granice, po paru miesiacach jak bylam na imprezie dostalam propozycje od faceta zebym z nim spedzila noc ipowiedzial mi ze jak sie zgodze to nie bede zalowac-omowilismy warunki miejsce spotkania.Na poczatku gdy jego czlonka ujrzalam to strachu nabralam ze chyba bo bez bulu nie zmieszcze w sobie:Ale moja pipcia szybko zrozumiala i sie rozciagla i dopasowala,Gdy sie rozstawalam swoje skasowalam pomimo ze slaba bylam ale bardzo zadowolona bo juz na nastepne spotkanie za pare tygodni sie umowilam,Do nastepnego spotkania doszlo ale ja juz wiedzialam z jakim do czynienia bede miala to sobie caly pakiet olejkow intymnych kupilam i nieziemsko to spotkanie przezylam bylam na luzie i nawet wzielam w buzie.