Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Ogarnął mnie ogromny strach

Polecane posty

Gość gość

Strach niewyobrażalny od miesiąca tak się boję że prawie w ogóle nie wychodzę z domu a jak już wychodzę to ten strach się nasila,myślę,że ludzie mnie nienawidzą i chcą mnie zabić albo skrzywdzić..Boję się,jak mężczyźni na mnie patrzą,tak jak na obiekt fizyczny w ogóle się boję,że ludzie uważają mnie za głupią...byłam u psychiatry dał mi receptę na leki,ale ich nie wykupiłam,bo nie mam nawet siły iść do apteki.Ja naprawdę czuję,że ktoś chce mnie zabić to jest chyba kilka osób..chcą to zrobić,bo wiedzą że jestem porąbana i to ich drażni..oni najchętniej wydłubali by mi oczy..patrzą na mnie z nienawiścią ja tę nienawiść czuję wokół siebie..nawet nie mogę nigdzie wyjść mój dom,moje więzienie nawet sama siebie się boję,mam wrażenie,że w moim mózgu jest tarantula która chce zniszczyć całą mnie;( zaczęła od mózgu a gdzie skończy?

Gość lola11111
nierwica, fobia, i schizofrenia w jednym

Gość gość
W dodatku mam poczucie winy bo może to moja wina...gdybym była normalna to nikt by mnie tak nie nienawidził. Chwilami sama siebie nienawidzę już mam dosyć tego.Nawet boję się wyjść do sklepu po bułki bo mam obawy,że ktoś mnie o coś zapyta,a ja zamiast głosu wydobędę z siebie jakiś jęk..

Gość ZdrowyEgoizm
to jest straszne..

Gość gość
wyglada na poczatki schizofrenii paranoidalnej do lekarza marsz, to sie leczy bezbolesnie :)

Gość gość
albo silny epizod fobii spolecznej masz halucynacje?

Gość gość
musisz wykupic koniecznie leki, ktore ci zapisal psychiatra. jaka dostalas diagnoze?

Gość gość
Nie pamiętam całej diagnozy lekarz powiedział że mam zaburzenia emocjonalne,obsesyjno-kompulsyjne itp. halucynów chyba nie mam...