Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Romans ze starszą kobietą..

Polecane posty

Gość gość

mam 20 lat , ona ma 46 lat , była moją nauczycielką zawsze mi się podobała mimo wieku jest bardzo atrakcyjna , tzw kobieta z klasą , ostatnio pomyślałem sobie żeby odwiedzić ją w szkole i np zacząć ją całować co myślicie ? Chciałbym się z nią kochać , śnie o tym po nocach

Gość gość
ja zaproponowałabym wizytę u specjalisty :(

Gość gość
dlatego że mam ochotą na dojrzałą kobietę ? Ona pewnie też ma ochotę na młodego mężczyznę i pewnie nie raz sobie marzy żeby ją ktoś zdrowo przeleciał więc oboje bylibyśmy szczęśliwi

Gość gość
ale bym ją grzmocił masakra i spust na buzie ajjjjjjjjjjjj

Gość gość
Ale dlaczego myślisz,że ona ma na takie rzeczy ochotę ...Wiesz ja mam 41 więc mógłbyś być moim synem i nawet przez myśl by mi nie przeszło by iść do łóżka z dzieckiem..Kurcze skąd wam się to bierze,że my starsze mamy ochotę na szczeniaczki ,co?

Gość gość
ta na pewno , jakbym Ci językiem spenetrował cipke to byś inaczej śpiewała , wiadomo nie od dziś że dojrzałe starsze babki lubią poświntuszyć z młodszymi dużo mężczyznami , kobiety po 40 mają większą potrzebe seksu a męzczyzni na odwrót im starsi tym ochota się zmniejsza , druga rzecz że widziałem jak na mnie patrzyła może domyślała się bo nie raz ją aż rozbierałem wzrokiem.

Gość gość
Nie każda skarbie,nie każda ...No ale skoro widzisz ,że ona byłaby chętna to spróbuj ,co Ci szkodzi ...najwyżej wyjdziesz z limem...

Gość gość
no pewnie skarbie , a przecież może być tak pięknie :)

Gość gość
Ha ha ha :-) Ja mam 55, a moj kochanek 30 lat. Romansujemy od 4 lat i jest wspaniale. Co prawda musimy się z tym ukrywać, ale to mała dolegliwość. Nie myślcie, że go sponsoruję. Koszty typu hotel, poczęstunek pokrywa on. No i jest przystojnym, wykształconym facetem. Gdybym miała te 30 lat mniej z rozkoszą bym wyszła za niego. Seks to wspaniała rzecz :-)

Gość nie bo nade mna
nie wiem na co czekasz..ja np lubie mlodszych,wiec próbuj;p

Gość gość
a lubisz mu siadać na twarzy podczas seksu ? bo ja mam taką perwersje która chciałbym spełnić z moją nauczycielką

Gość gość
trochę jednak się cykam..żeby mi chociaż lodzika zrobiła to wtedy będzie warto

Gość gość
18.26 Czemu sie ukrywacie ? Niech zgadne Ty masz meza on jest samotny bardzo niesmialy do kobiet ,tak ?