Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy to jest normalne?

Polecane posty

Gość gość

Boję się chodzić do szkoły ponieważ boję się ludzi. Strasznie się przejmuje jak ktos się ze mnie śmieje, obraduje itd. Ludzie wytykaja mi to ze jestem wysoka i nazywają mnie żyrafa. Ostatni tydzień był okropny czułam ze wszyscy na mniebpatrza i o mnie mówią. Jak przechodzę obok grupki osób ktora akurat się zasmieje to od razu myślę ze to ze mnie się śmieją. Teraz boję się chodzić bo myślę ze ludzie beda się wyśmiewać. Boję się również pewnej grupki chłopaków która notorycznie gdy przechodzę patrzy się na mnie, śmieje i cos mówi. Boję się chodzić po korytarzach bo myślę ze ktos cos powie. Jak czekam na koleżanki na przystanku to potem jak idziemy do szkoły to grupka chłopaków specjalnie idzie za nami. Ostatnio tak mnie z nerwów rozbolal brzuch ze musiałam się zwolnić.Co mam zrobić? Jak się nie bać? Pomóżcie.

Gość KtośKogoNieZnasz
zamknij sie w domu albo najlepiej tam gdzie niema nikogo a tak na powage to w d***e miej opinie innych. Jak sie śmieją to też zacznij sie śmiać, ale tylko w tedy, gdy na 100% jesteś pewna, że śmieją sie z Ciebie. Co do wzrostu to ja jestem niska, ale jakieś tam dziewczyny mi dogryzały i czasami pytały "Co tam na dole?" to ja sie pytałam "co tam na górze?" A jak do Ciebie mówią żyrafa to weś z neta ściągnij na telefon obrazek z żyrafą i im powiedz "wiecie co? musicie iść do okulisty, bo ja nie wiem gdzie widzicie tu podobieństwo." Jak tak powiesz to pokaż im obrazek. Szczerze to też tak miałam, że myślałam, że ze mnie sie śmieją, ale w końcu zaczełam to olewać i jak sie okazywało to nie zemnie .sie śmiali. Co do tej grupki chłopaków to zapytaj sie "zakochaliście sie czy co?" jak powiedzą coś złośliwego to powiedz "to jak Ci sie nie podoba to po co za mną/nami łazicie?". Może to pomoże i nabierzesz śmiałości. Powodzenia.

Gość KtośKogoNieZnasz
zamknij sie w domu albo najlepiej tam gdzie niema nikogo a tak na powage to w d***e miej opinie innych. Jak sie śmieją to też zacznij sie śmiać, ale tylko w tedy, gdy na 100% jesteś pewna, że śmieją sie z Ciebie. Co do wzrostu to ja jestem niska, ale jakieś tam dziewczyny mi dogryzały i czasami pytały "Co tam na dole?" to ja sie pytałam "co tam na górze?" A jak do Ciebie mówią żyrafa to weś z neta ściągnij na telefon obrazek z żyrafą i im powiedz "wiecie co? musicie iść do okulisty, bo ja nie wiem gdzie widzicie tu podobieństwo." Jak tak powiesz to pokaż im obrazek. Szczerze to też tak miałam, że myślałam, że ze mnie sie śmieją, ale w końcu zaczełam to olewać i jak sie okazywało to nie zemnie .sie śmiali. Co do tej grupki chłopaków to zapytaj sie "zakochaliście sie czy co?" jak powiedzą coś złośliwego to powiedz "to jak Ci sie nie podoba to po co za mną/nami łazicie?". Może to pomoże i nabierzesz śmiałości. Powodzenia.