Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość koniczynka555

BIELSKO BIALA

Polecane posty

Gość koniczynka555

zna moze ktos to miasto lub mieszka tam? ja mam zamiar tam przeprowadzic niedlugo...jest ktos tu kto tam mieszka?

Gość gość 157
No ja nie mieszkam w Bielsku B ale mam tam rodzinę u której czasem bywam. Miasto jak miasto nawet ładne i w miarę czyste. Tylko może trochę za głośne jeśli się mieszka przy głównej ulicy gdzie słychać odgłosy samochodów ciężarówek czy autobusów.

Gość prawictwo pospolite128
byłem tam , podobało mi się ..

Gość gość 157
A z jakiego miasta czy miejscowości przeprowadzasz się do Bielska B. Czy z jakiego regionu Polski??!! Dużym plusem może jest to że z Bielska B blisko jest to Gór Wisły Szczyrku czy Ustronia.

Gość koniczynka555
przeprowadzam sie z innego miasta na slasku, w bielsku bywalam ale nie znam nikogo tam by zapytac o opinie, potrzebuje zmiany zycia wiec chce sie tam przeprowadzic

Uważam ze to jedno z lepszych miast na górnym sląsku

Gość gość 157
No ja też mieszkam na Śląsku a tak dokładniej na Zagłębiu Czyli okolice Będzina Sosnowca i Dąbrowy G. A ty Koniczynko z jakiego regionu Śląska jesteś?? Z tym że ja mieszkam na wsi i raczej nie chciałbym się przeprowadzać w inne miejsce.

Gość gość
Jak dla mnie najładniejsze i najlepsze miasto na górnym śląsku zaraz za Cieszynem. Jest dużo fajnych sklepów, trzy mega galerie handlowe, jest kino i teatr. Zdecydowanie fajne miasto ale drogie :) Bielsko zawsze było drogie bo to Beskidy i miasto gdzie zagląda w sezonie bardzo dużo turystów. Przykładowo buty w CCC Cieszyn kupujesz za 60zł a w Bielsku te same buty kosztują 79zł :).

w Dąbrowie też byłem , ale Bielsko oceniam wyżej

Gość gość 157
No owszem Dąbrowy G nie ma co porównywać do Bielska B Gdyż Dąbrowie G bardzo dużo brakuje do Bielska. Dąbrowa to miasto Przemysłowe które powstało ze względu na przemysł np Huta Katowice czy Kopalnie czy jeszcze inne tam duże zakłady. Bielsko to miasto Bardziej turystyczne z wieloma pięknymi kamienicami. Czy też uzdrowiskami w okolicy.

w Dąbrowie jest mnóstwo pustej przestrzeni .. To nietypowe miasto ..

Gość gość
ja znam bielsko moge pomoc jak masz jakies pytania