Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Ferrari czy Porsche ktora marka jest bardziej prestizowa ?

Polecane posty

Gość gość

?

Gość gość
i tak na zadna Cie nie stac

Gość gość
ferrari - fiat porsche- volkswagen zostawiam bez komentarza

Gość gość
a jak zacznę się puszczać to zarobię na taki wózek?

Gość gdrtgrtgtr
ale volksvagen jest lepszy od fiata? Pytam bo nie znam się kompletnie na samochodach jestem ciemna, wydaje mi się jednak że oba są takie same

Gość gość
podbijam

Gość gdrtgrtgtr
ty co podbijasz powiedz co lepsze volksvagen czy fiat i czemu

Gość dsffdsd
rozmawiasz o autach , których nigdy nie będziesz miał . Czy to nie głupota ?

Gość gość
volkswagen ma odrobine lepszy wizerunek od fiata, bo to niby niemiecka solidnosc ale przelozenia na porownanie ferrari do porsche nie ma to zadnego

Gość dsffdsd
volksvagen może rywalizować z fiatem .. To ten sam poziom.. Chociaż fiat idzie do przodu , a volksvagen cały czas sie cofa

Gość gość
8 odpowiedzi i zadna nie na temat

Gość gość
Nowe Porsche może kupić byle kmiot aby kupić ferrari trzeba być poleconym przez kogoś i otrzymać możliwość zamówienia tegoż auta. Odpowiedź nasuwa się sama

Gość gość
aby kupić ferrari trzeba być poleconym przez kogoś i otrzymać możliwość zamówienia tegoż auta. x taa ferrari to NIE bugatti veyron czy Koenigsegg Agera r

bugatti veyron jak masz kase możesz kupić , a bodajże z Ferrari Enzo było tak, że trzeba było wcześniej posiadać jakieś Ferrari i przejść szkolenie by to kupić...nie tylko kasa...

Gość gość
to nie było ferrari enzo, a bugatti miało też ograniczoną liczbę, nie każdy mógł kupić

Gość gość
ja uważam że ferrari, bo porsche to teraz co drugi celebryta ma :D a ferrari jest jednak mniej, więc nie takie "pospolite"

ferrari jest bardziej prestizowe...dzis juz wiele porszakow jezdzi tym bardziej widzac kobete ostatnio w takim samochodzie z siodełkiem z tyłu to przystaje za ferrarim

Gość gość
porsche dało d**y robiąc cayenne i panareme, jeszcze tdi pod maską, widać kasa dla nich ważniejsza

Gość gość
wiecie ile w polsce kosztuje OC i AC na Ferrari Enzo? raptem 260tys zł rocznie :) no ale jeśli kogoś stać na zakup takiego auta to ta opłata za ubezpieczenie to tylko marne grosze

Gość gość
wiecie ile w polsce kosztuje OC i AC na Ferrari Enzo? raptem 260tys zł rocznie no ale jeśli kogoś stać na zakup takiego auta to ta opłata za ubezpieczenie to tylko marne grosze x źródło podaj

Gość gość
pierwszy lepszy kalkulator oc. google nie gryzie

Gość gość
nawet więcej bo 280tys, wpisz w goggle ferrari enzo ubezpieczenie, bedziesz miał wiele źródeł, chciałem dać link ale mi spam wywala

Gość gość
ale za co aż tyle? oc płaci się żeby nie płacić za zniszczenie komuś auta z własnej kieszeni, a NIE za to że ktoś zniszczy tobie. idioci

Gość gość
a jak ktoś w siebie jebnie na parkingu i w takim ferrari będzie zderzak do wymiany? grill do maybacha kosztuje 40 tysięcy złotych, więc im droższy samochód, tym składka wyższa

Gość gość
ale oc płaci się żeby komuś naprawić auto nie sobie

Gość gość
ale to są składki OC + AC czytajcie ludzie uważnie... samo oc na ferrari to by było jakieś 2-3tys zł

Pytanie nie na temat z prosba pmocy technicznej TEGO portalu. Jestem nowym uczestnikiem. Zarejestrowalam sie przed chwila. Chodzi o to ze szukajac czegos o diecie weszlam na strone: f.kafeteria.pl/temat.php?id_p=3147636&frame=1&start=10560 , ktora okazala sie strona TEGO PORTALU Niestety projektant tego portalu nie zadbal o to, aby z tej strony byl link na zalogowanie sie , zarejestrowanie czy wpisanie czegokolwiek. NIC Tylko do przodu i do tylu. Ten temat nazywa sie " Od jutra dieta kopenhaska!!! " i nawet na jego pierwszej stronie nie ma zadnego linku. Znalazlam wiec na google glowna strone KAFETERII i zarejestrowalam sie. Dugo szukalam w rtematach dego konkretnie tematu - NIE ZNALAZLAM! A temat ciagnie sie przez ...1317 stron od stycznia 2010. Ostatni wpis ktos zrobil dzisiaj. CZy KTOS MI POMOZE GO ZNALESc abym mogla sie wpisac i nawiazac kontakt z bierzacymi blogowiczami? Z gory dziekuje : -) - Kasiia Ballou P,S Ja wole FERRARI : -)