JestemSingielkąNieBezPrzyczyny 0 Napisano Marzec 22, 2014 moj dziadek sp. zawsze powtarzal , ze to nie bog stworzyl czlowieka, tylko czlowiek boga Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Marzec 22, 2014 ja wierzę w bloga Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Marzec 22, 2014 Bóg, Absolut nazywaj jak chcesz, ja wierzę. Ale to słowo zostało wypaczone przez religie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Marzec 22, 2014 a ja w swiat rownorzedny ,taki lepszy i fajniejszy a tu na ziemi to kolejny etap do niego Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Marzec 22, 2014 Tak wierze Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
JestemSingielkąNieBezPrzyczyny 0 Napisano Marzec 22, 2014 generalnie wiara a religia to dwie rozne sprawy ale ja sie jakos tak pogubilam....wierze w siebie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Marzec 22, 2014 każda myśl dotycząca przyszłości jej w zasadzie wiarą, nawet to, że jutro się obudzisz Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
JestemSingielkąNieBezPrzyczyny 0 Napisano Marzec 22, 2014 ale mnie chodzi konkretnie o wiare w boga i zycie po zyciu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Marzec 22, 2014 Twój dziadek nie miał racji.Starość nie zawsze oznacza mądrość z automatu... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Marzec 22, 2014 Wydaje mi się że bez względu na to czy się samemu wie/rzy czy nie z szacunku do innych potencjalnie wie/rzą/cych ludzi,należałoby słowo B/ó/g pisać z dużej litery.... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Marzec 22, 2014 i co ci z tego, dobrze wiesz jakie będą odpowiedzi, jedni wierzą inni nie a Boga nie znają ani ci ani ci Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Marzec 22, 2014 "Wydaje mi się że bez względu na to czy się samemu wie/rzy czy nie z szacunku do innych potencjalnie wie/rzą/cych ludzi,należałoby słowo B/ó/g pisać z dużej litery.... " BZDURA Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Marzec 22, 2014 "Twój dziadek nie miał racji.Starość nie zawsze oznacza mądrość z automatu..." Ale młodość jak widać oznacza głupotę z automatu, bo wkraczasz i krzyczysz wiem, że Bóg istnieje a ci co nie wierzą nie mają racji, patrzcie, pozjadał wszystkie rozumy czy może miał wizję szatana z kalkuty Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
JestemSingielkąNieBezPrzyczyny 0 Napisano Marzec 22, 2014 wierzacy nie szanuja niewierzacych :) wiec duza litera nie ma znaczenia Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach