Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Dieta octowa

Polecane posty

Gość gość

czy ktoś stosował?chodzi mi o ocet jabłkowy wypijany 3 razy dziennie razem z wodą,ile schudliście?w jakim czasie ?i może takie głupie pytanie ale jaka jest wasza grupa krwi

Gość gość
załatw sobie żołądek, a co. mózg już sobie wypłukałaś? a czym? też octem czy innym specyfikiem?

Gość gość
bez takich proszę,nie masz nic ciekawego do powiedzenia to się nie wypowiadaj złociutka.Słyszałam o tym od znajomej także pytam po to jest forum

Gość gość
znam kobietę co taką dietę stosowała. Zniszczyła sobie śluzówkę, potem poszło nadkażenie Helicobacter Pylori, gastoskopia wykazała zmiany o charakterze nadżerki do obserwacji. Przed dietą żadnych problemów gastrycznych. Po diecie ból brzucha, odbijanie, częste wymioty, okropny zapach z ust. No i najważniejsze... żyje jak na bombie, bo owa nadżerka może zezłośliwieć w nowotwór.

Gość gość
Ocet jabłkowy jest zdrowy. Wiele sie słyszy o powikłaniach po piciu octu - ale to jest po spirytusowym. Moja znajoma nawet zmarła od tego. A jak ktoś usłyszy cos tam o occie to juz sie boi.

Gość gość
ocet jabłkowy jest zdrowy tylko w tradycjach ludowych. Medycyna jednoznacznie opowiada się przeciw jego właściwościom, bo leczy (konwencjonalnie!) powikłania

Gość gość
w aptece jest sprzedawany ocet jabłkowy w tabletkach wie chyba nie jest to taka straszna dieta

Gość gość
ale nie jest to lek

Gość gość
hmm... nie tak jednoznacznie sie medycyna opowiada przeciw - bo mój lekarz doradzał picie.

Gość gość
to że jakiś lekarz uważa to za bezpieczne i dobre, nie znaczy że takie stanowisko prezentuje szeroko rozumiane środowisko lekarskie czy medyczne

Gość gość
i cie z****** złociutka. widzisz?

Gość gość
moje wpisy skonczyły sie o 21,50 ;więc nie wiem kogo z*****aś ale na pewno nie mnie,chętnie poczytam opinie innych