Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy Lotto to ściema pytajnik

Polecane posty

Gość gość

Witam Tak sobie myślę czy Lotto to nie jest wielka ściema. Dlaczego tak uważam ? Mamy 21 wiek i możliwości techniczne rewelacyjne. Jak można oszukać w Lotto ? moim zdaniem bardzo łatwo. Ludzie obstawiają zakłady w całej Polsce i typują swoje numerki które rejestruje maszyna. Na 30 min przed losowaniem maszyna typuje zestaw numerków które nie zostały wytypowane przez żadnego Polaka. Cała reszta kulek w automacie losującym jest specjalnie obciążona a te cyferki/piłeczki które nie zostały wytypowane są lekkie jak piórku i spokojnie idą do góry. Co wy na to ?>

O tym już daaawno ludzie pisali, że są podejrzenia. TotoLotek, ten z kuponami odrywanymi, był na pewno uczciwy. Teraz... c***j wie.

Gość gość
toś Amerykę odkrył. Ja już dawno nie mam złudzeń. Kiedyś jak spływały papierowe kupony zakładów to byłoby znacznie trudniejsze; przejrzeć i przeliczyć te miliony papierków, a dziś? Na bieżąco znają obstawiane liczby. Kumulacje też są sztuczne, żeby zwiększyć obstawialność. Kiedyś nie było ŻADNYCH kumulacji. Nawet komisji już nie ma na losowaniach, ciekawe dlaczego...

Gość gość
A znacie kogoś kto wygrał faktycznie duże pieniądze w lotku ? Bo ja nie i raczej ciężko to stwierdzić przecież jak ktoś wygra parę milionów to nie jest taki głupi żeby się przyznać znajomym.

Gość gość
Jasne, że to ściema. Uważam już od dawna tak samo jak Ty. Niestety, miliony Polaków jeszcze w to wierzy i wyrzuca kasę w błoto, a Państwo bogaci się na naiwniakach.

Gość Gość 234
No to już dawno tak robią. Po to by nie płacić watu. Nie ma wygranej to tolalizator nie płaci watu. W przypadku głównej wygranej odprowadzają wat od sumy całkowitej łącznie z 4 i 3ką którą muszą wypłacić