Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

minetka

Polecane posty

Gość gość

Moj facet robi mi tak nudną minetke że potrafię zasnąć jak sie przyssie to na dobre 2 h jak tak można wgl a jak skonczy to sex trwa 2 minuty ubolewam nad tym bo ma małego i cienkiego kocham go ale sex i ogólne kontakty fizyczne z nim mnie męczą jak we mnie wejdzie to nic nie czuję przez internet mu zamawiam prezerwatywy od Chińczyków bo w te nasze sie nie miesci nie wiem co dalej poczyniac licze na madra poradę

Gość gość
Moze potrzebujesz innego faceta a skad jestes?

Gość gość
Mysle ze to kwestia osobowosci zmyslow itp... zawsze uwazalem ze to bardzo istotna kwestia gry wstepnej

Gość gość
A ile Ty masz lat?

Gość gość
33lata jesli masz ochote to porozmawiamy przez email maldini32@onet.pl

Gość gość
Nudną minetkę? Dziewczyno a gdzie Twoja inwencja? Żeby minetka nie była taka nudna możesz usiąć mu cipką na twarzy i ujeżdżać jego język, poproś aby wylizał Twój tyłeczek... wykaż się jakąś inicjatywą, a nie leżysz i czekasz na cud. Albo zmień faceta.

Gość gość
Piszesz bzdury kolego..Inwencja kobiety w minecie??? podczas stosunku to rozumiem

Gość gość
Nie zamierzam z niego zrezygnować myślałam oddać mu sie analnie albo kupic wibrator ktory siw nakłada na członka aha jesteśmy razem 2 lata i od niedawna wspolzyjemy ja musze zaspokajać sie wibratorem oczywiscie moj Andrzej nic o tym nie wie a może dac mu to w rękę i niech sam działa tylko że dla niego to bedzie porażka. ..

Gość gość
Owszem, jak dziewczyna drętwa i leży jak kłoda, to i facet liże bez przekonania... poza tym nic nie stoi na przeszkodzie, aby mu pokazać co i jak, żeby było jej miło.

Gość gość
ma małego i cienkiego, tzn jakiego? 10cm, 15, a może mniej niż 10

Gość gość
No a ile można robic minetke 10 minut to juz c**a swędzi

Gość gość
nie chodzi o czas, tylko jakość... pytanie czy autorka coś z tej minetki ma? Moja dziewczyna lubi być lizana godzinę lub dłużej w przeróżnych pozycjach i miewa po kilka orgazmów podczas takich zabaw, ale ona akurat szybko dochodzi, więc mam lżej;)

Gość gość
Napiszę ci szczerze jak koleżanka koleżance już lepiej by c****es wylizal cipke niz ten twoj gogus ja spróbowałam i zaden facet tak niw potrafi bez porównania nawet nie będzie narzekał czy coś smierdzi czy niw wysmarujes Z cipke pasztetowa i bedzie ci lizal aż do samej kości

Gość gość
phi

Gość gość
Po tych jego minetkach to cipka mi puchnie a wargi robia sie fioletowe

Gość gość
Podasz maila moze sie umowimy I zrobie tobie lepiej

Gość gość
A dużą masz patelnie moze dlatego chłopak sie nie wyrabia moze nie ma wprawy jednak tym językiem trzeba sue na lizać i wiedzieć gdzie pieści c

Gość gość
Chciałam mądrej porady a nie oddawania się psu? Co do jego minetki widze że nie ma doświadczenia moja wagina po tak dlugiej minetce jest sucha ! Jego slina jest jakas dziwnaandrzej robi to bez uczucia bez sensu wywija jezykiem bez efektow czasami mam wrażenie ze jest w jakiejś hipnozie chce nic mu mówić bo on myśli ze on to robi swietnie i mi jest dobrze faceci troche samokrytyki iazdy z was myśl i że jrst bogiem sexu? ?? Witki opadają

Gość gość
Dziewczyno kiedy jest się razem, to rozmawia się o takich rzeczach jak seks... każda kobieta jest inna i odbiera inaczej pewne bodźce, dlatego nie wierzę w definicję idealnego kochanka, bo idalny będzie każdy kto pozna swoją partnerkę:) Pogadaj z nim o tym, albo delikatnie go poprowadź w taki sposób, aby robił to co lubisz... możesz pobawić się w dominację, kazać mu robić sobie różne rzeczy, które sprawiają Ci przyjemność. Nie siedź cicho i nie udawaj że jest ok, dla faceta to żadna obraza jeśli kobieta powie mu że coś nie gra i że chciałaby inaczej. A jakich rozmiarów ma penisa? Bo piszesz że mały a to pojęcie względne;)

Gość gość
Jest tak cienki że jak mnie pompuje to gumki pękają to duzy bsrczysty chlop a ma tylko 15 cm