Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy prawdziwa miłość jest tylko między ludźmi którzy robili..

Polecane posty

Gość gość

..jako pierwsi seks ze sobą tzn.ona była dziewica on prawiczkiem?? Bo mam żal do siebie że już nie jestem dziewicą i czuje się przez to gorsza..miałam dwóch chłopaków pierwszy z którym był mój pierwszy raz był prawiczkiem drugi chłopak też był prawiczkiem..i właśnie przy nim czułam się gorsza strasznie było mi przkro że nie bylam dziewicą będąc z nim bo on okazał się tą prawdziwą miłością..kochaliśmy się ze mną stracił prawictwo..jednak rozstaliśmy się po 3latach związku największy problem to był we mnie ten że ciągle miałam myśli że on mnie napewno nie kocha tak jak powinien,taką prawdziwą miłością bo nie bylam dziewicą..i mam teraz żal do siebie i depresje że choćbym nawet teraz już z kimś była czy coś to nie będę czuła się już wyjątkowa,ani wartościowa..:( bo mam takie myśli że tylko ci którzy czki dla siebie pierwszymi partnerami seksualnymi to mają prawdziwą miłość..a reszta to tylko takie związki nijakie..:[

Gość gość
jako nieprawiczek mówię ci że p********z, dziewictwo jest nieważne

Gość gość
Jak to nieważne?! Przecież każdy chłopak pragnie dziewczyny która wcześniej z żadnym tego nie robiła..bo inaczej ma obrzydzenie

Gość gość
dementuje jako chlopak

Gość gość
kuźwa, co to znaczy "robić seks"? upośledzona jesteś i nie umiesz ojczystego języka używać????

Gość gość
Przecież każdy chłopak x chyb.a praw.ic.zek, ja mam sw.oje lata brak dzie.wi.ctw.a mi nie prze.szk.adza

Gość gość
No właśnie ,,nieprzeszkadza ci' ale wolałbys dziewice prawda? Ja mam na myśli punkt widzenia prawiczka np. Mojemu byłemu przeszkadzało to że nie bylam dziewicą i nawet na początku znajomości już chciał zerwać kontakt bo nie bylam dziewicą ale uznał że mnie kocha jednak bylismy ze sobą stracił sam ze mną prawictwo ale ja czułam się gorsza bolało mnie to że już nie mogę mu dać tego czegoś..czułam się bezwartościowa mimo że mnie kochał i mi okazywał to ..

Gość gość
obojętne WAŻNE ŻEBY MNIE KOCHAŁA, i NIE wolałbym dziewicy, ale nie przeszkadzałaby mi

Gość gość
A czemu byś nie wolał dziewicy? I wogóle ile masz lat:)

Gość gość
bo nie jestem młody, mam 28 lat, miałem już dziewczynę i NIE szukam nastolatki, a dziewice 26 letnie mogą być dziwne i nie przystosowane do związku

Gość gość
Aha:) czyli poprostu dojrzałość u Ciebie zrobiła swoje można powiedziec..a dajmy na to że miałbyś 22lata to wtedy byś chciał dziewice?

Gość gość
wiesz co, może i chciałbym, ale moja pierwsza nie była dziewicą i nie przeszkadzało mi to

Gość gość
Logicznie, kochana, gdyby ten pierwszy seks mial TAAAAAKA wage, nikt by sie nie rozstawal ze swoim pierwszym partnerem. Dobrze, ze ja i moj partner jestesmy od ciebie madrzejsi, bo on jest moim czwartym, a ja jego pierwsza :D