JestemSingielkąNieBezPrzyczyny 0 Napisano Marzec 22, 2014 jak myslicie, wygraja wybory? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Marzec 22, 2014 wygrają, jestem za PiS Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
JestemSingielkąNieBezPrzyczyny 0 Napisano Marzec 22, 2014 mam nadzieje ze nie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Marzec 22, 2014 ja mam nadzieję, że tak Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Marzec 22, 2014 nie wygrają Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Marzec 22, 2014 nienawidzę pis !!!!!!!!!!!!!!! buraki wieśniaki prymitywy pop*****leńcy *****e Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Marzec 22, 2014 Pis gorą! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
JestemSingielkąNieBezPrzyczyny 0 Napisano Marzec 22, 2014 macierewicz samo zlo plus tepy jarecki zoofil D: Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Marzec 22, 2014 Niech wygra ten ktory zmniejszy bezrobocie i poprawi sluzbę zdrowia . Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość WYPIERRDALLAJJ Napisano Marzec 22, 2014 Już to widzę. NIEUDACZNICY Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Marzec 22, 2014 pis jest zly bo jest zly, z zlozenia i dlatego trzeba wybierac mniejsze zlo i to nam swietnie wychodzi, bo robimy to już od 13.121981. Mamy wprawe. Tylko dlaczego wszystko nam w tym kraju tak marne wychodzi?Mamy pecha albo ktoś się na nas uwzial. A pis nie lubimy bo pis to przecież pis, bo gdyby pis nie był pis to moglibyśmy go polubić, a tak nie ma sans na to. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Marzec 22, 2014 ja nie lubie. Skompromitowany nie raz Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Marzec 22, 2014 pis jedyna alternatywa dla polski bo inne partie prawicowe sa zasłabe a jezeli jestescie za platforma to sie mudlcie by rozumu nabrali i przestali sprzedawac polske za platformy czas to afera zaafera goni Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Marzec 23, 2014 Najlepsze jest to ze PiS od siedmiu lat nie rządzi a PO mowi że wszystko co w Polsce zle to przez PiS he he he he he. Głosuje na PiS .Tylko oni są w stanie odebrać wladze partii która coraz bardziej staje sie mafią .w Polsce gdzie bezrobocie jest przerażające miliony wyjechalo za byle jaką pracą ale nawet takiej nie ma ,czlonkowie partii mafii paraduja w drogich garniturach pala cygara woza sie super furami.PiS chce im to zabrać więc uruchomili kampanie osmieszania i nienawiści .Glosuje na PiS Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Marzec 23, 2014 wole pis niż złodziei :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Styczeń 5, 2016 no i co? jesteście zadowolone? pis wygrał a Polska stała się w ciągu kilku tygodni pośmiewiskiem Europy. Za chwilę wywalą nas z Unii. Co powiecie kobietki swoim dzieciaczkom, jak nie będą mogły wyjechać za pracą, której tu dla nich nie będzie? Gratuluję. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Styczeń 5, 2016 Ale PiS da 500zł Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mysiasysia 1 Napisano Styczeń 5, 2016 Andrzej Duda to się uda! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach