Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

Go艣膰 go艣膰

Oliwkowe sciany w salonie

Polecane posty

Go艣膰 go艣膰
Znajomi maja podobny kolor. Podoba mi sie

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 go艣膰
oliwkowe to bardzo fajny pomysl :) www.youtube.com/watch?v=dwA2eq3m_c0

Udost臋pnij ten post

fajna,ale ciemna.Moze byc w pokoju z poludniowa wystawa okien,bo inaczej utkniesz w zgnilym kolorze i zrobi sie nora.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
ja mam podobny w pokoju,kupilam tak z glupa,znudzona juz za dlugim czasem wybierania i powiem ci ,ze wyglada naprawde super,balam sie ze wyjdzie za ciemny ale jest ok:)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Kolor jest jak najbardziej ok, ale aby nie by艂o monotonnie, jedn膮 艣cian臋 mo偶esz zostawi膰 bia艂膮. Dzi臋ki temu ca艂e wn臋trze nie b臋dzie ciemne. Sama mam pomalowane 艣ciany farb膮 Dekoral i sobie chwal臋 :) Od siebie dodam, 偶e je偶eli remontujesz lub zmieniasz co艣 u siebie w domku, to polecam sklep www.meblonista.pl, bo maj膮 tam spory wyb贸r mebli, w tym cz臋艣膰 robiona na zam贸wienie :)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
dla mnie za bura, ale to kwestia gustu, mo偶e jak drug膮 艣cian臋 dasz bia艂膮 jak radz膮 albo jaki艣 偶ywszy odcie艅.....do tej oliwki :)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
dla mnie super pomys艂 sama przymierzam si臋 do podobnego koloru przy najbli偶szym malowaniu do takich 艣cian 艣wietnie pasuj膮 bia艂e meble i wysokie, bia艂e listwy przypod艂ogowe i sztukaterie i du偶y, bia艂y albo kryszta艂owy 偶yrandol, kt贸ry ociepli ca艂e wn臋trze nie wiem, jakiej jako艣ci s膮 farby Dekoral, ja bardzo lubi臋 farby Beckers, te偶 mam takie lateksowe i faktycznie mo偶na je szorowa膰 i si臋 nie niszcz膮

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
mam dwie oliwkowe i dwie morelowe w salonie. Fajnie wygl膮daj膮

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Na stronie jak膮 poda艂a艣 jest du偶e ciekawych kolor贸w :)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Je偶eli kto艣 dobrze czuje si臋 z takim kolorem ... nie jest narzucaj膮cy i mo偶na dobra膰 odpowiednie dodatki. Widzieli艣cie najnowsz膮 palet臋 stonowanych eleganckich barw Fluggera? : http://viewer.zmags.com/publication/7a7cd228#/7a7cd228/1 Takie zestawienia s膮 dla mnie idealn膮 baz膮 dla ka偶dego wn臋trza.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
bardzo przyjemne i eleganckie kolory, najbardziej podoba mi si臋 Dyskretna szaro艣膰 :)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Mysle ze oliwkowy to 艂adny kolor. Tylko trzeba potem umiec dobrze dobra膰 meble, bo to dosc "trudny" kolor. Mi w aran偶acji salonu pomaga艂a http://www.ewaromanow.pl/ , bo chcialam zeby wszsytko idealnie ze soba wsp贸艂gra艂o.

Udost臋pnij ten post