Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

RÓŻNICA WIEKU 18 LAT CZY TO DUZO JA 24 ON 42

Polecane posty

Gość gość

on 42 lata, po rozwodzie... ma doroslego syna. Ja 24 lata, pracuje i studiuje. Niedawno zakonczylam swoj prawie 4 letni zwiazek. Potem poznalam tego 18 lat starszego- poczulam niesamowita chemie. Ciagle o nim mysle, podoba mi sie, mam doslownie ciarki na jego widok. Nie czulam czegos takiego do mojego bylego nigdy. Powiedzcie czy nowy zwiazek ma sens? Czy moze uciec od tego zauroczenia aby pozniej nie cierpiec?

Gość gość
Czy ty jesteś kompletną idiotka? Facet ci się podoba, czujesz chemie i pytrasz się obcych osób o zdanie??? Własnego nie masz? I co k/u/r/w/a wiek do rzeczy??? Zaściankowe myślenie. A niby młodzi są tacy otwarci i nowocześni.

Gość gość
Ona czuje chemię ale ma też rozum i pyta się czy to rozsądne wiązać się z takim facetem. Tak trudno to zrozumieć?

Gość gość
Tak, bo ocenianie człowieka na podstawie wieku jest prymitywne. Nie było danych dotyczących jego charakteru, osobowości ani ich wzajemnych relacji. To są jedyne mierniki. A poza tym jest w pewnym sensie prośbą o wróżbę. Cz jest sens? Poczekaj, wyjme moja szklaną kulę i ci powiem. Co to znaczy dokładnie czy jest sens? Nieprecyzyjne pytanie. A poza tym nikt nie wie, jak się związek potoczyły, zwłaszcza my jako obce osoby. Spróbuje, zobacz jak się układa, czy macie wspólne cele, podobne poglądy na życie i na tej podstawie podejmij decyzję. Jeśli ja podejmujesz na podstawie wieku, koloru włosó, wzrostu, czyli wszystkich cech na które nie mamy wpływu, to nie dojrzalas d związku i lepiej ho został w spokoju. Idź do piaskownicy.