Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy seks jest przyjemniejszy od kupowania ciuszek kobitki ??

Polecane posty

Gość gość

No właśnie kupowanie ciuszek jest chyba bardziej podniecające niż seks. Aby namówić kobietę na seks trzeba niezle błagać kobietę na hasło zakupy kobieta gotowa odrazu jak "mały" w gotowości na widok blondi w mini.

Gość gość
To zależy z kim sex i jake ciuszki ja z mezem oacze te rzeczy szybki sex w przymierzalni :) w nowym ciuszku i rownowaga jest

Gość gość
a może szybki seks w przymierzalni z nieznajomym ?

Gość gość
naucz sie odmiany przez przypadki głąbie a potem zadawaj pytania

Gość gość
TY przypadek spadaj z tego wątku ! Głąbem kapuścianym jesteś Ty To nie jest klasówka tylko forum o róh.anió !!!!

Gość gość
"kupowanie ciuszków" autorko... Dla Ciebie zdecydowanie polecana jest zamiast seksu i ciuszków lekcja języka polskiego :)

Gość upwake
jakie:P bielizne;p?

Gość gość
odpowiedz jest tak oczywista że nie mogę jej napisać :P

Nie. Ciuchy. Spódniczki, sukienki, spodnie, bluzeczki, pierdoły. Ciuchy zawsze przebiją seks. Pod każdym względem. 😴

Gość upwake
chyba ze sex na zakupach;p

Gość gość
jeżeli dla kobiety ważniejsze i przyjemniejsze jest, żeby wydać Twoje pieniądze na ciuszki niż spędzić z Tobą intymne chwile - to chyba czas się zastanowić nad takim związkiem. Choć zapewne jest dużo Pań, które sex traktują jak zapłatą za przyjemność, którą jest góra zakupionych ciuszków, ale wtedy chyba mówimy o dziw****ch (?)

Gość upwake
czy wszystko musi byc poukladane i moralne? kobieta lubi ciuchy to jej kupuje facet, bo ona lubi sex, wiec ona mu go daje taki jak chce w zamian :)

Gość upwake
a co chcesz przelinkowac;)?

Gość gość
Dla mnie nie, niestety. Lecz z drugiej strony kupowanie ciuszków jest niczym w porównaniu z poczuciem bliskości podczas aktu z ukochanym człowiekiem.

Gość jennyana
ale absolutnie to bez porównania że kupowanie ciuszków i innych pierdół jest 100 razy przyjemniejsze niż bara bara bo robiąc zakupy poświęcamy czas tylko sobie a nie musimy zaspokajać zachcianek jakiegoś troglodytakiedy

Gość gość
Jestem po części hedonistką ,kocham bara bara,złotą biżuterię,ekologiczne ciuchy bo mam wrażliwą skórę.Uwielbiam podróżować.....a tu wszędzie s**t. Wiesz...niejedna kujonka spi sama w łóżeczku. MĄŻ CO WIECZÓR Z UTĘSKNIENIEM IDZIE POŁOŻYĆ SIĘ KOŁO SWOJE DRUGIEJ POŁOWKI ...ZASYPIAJĄC Z MYŚLĄ.... zaoszczędzę PRZYNAJMNIEJ NA KLIMATYZACJI