Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

samotnie wychowujące mamy

Polecane posty

Gość gość

Jak sobie radzicie? Jak się organizujecie? Czy macie czas dla siebie?

Gość gość
znajadz sobie jakas kolezanke z dzieckiem . we 2 raznej.

Gość gość
Ale ja nie szukam towarzystwa. Tylko chcę wiedzieć jak samotnie wychowujące mamy dają sobie radę z codziennymi sprawami. Czy mają czas by o siebie zadbać.

Gość gość
ja to u mnie wyglada. corka ma rok. pobudka o 8. - przepbieram corke. sniadanie corki. zwykle mleko lub kaszka. potem ja jem. rozkladam corce kocyk daje zabawki i sie bawi. ja w tym czasie ogarniam po sniadaniu.i w domu- podlogi, pranie. wstawiam zupe. bawie sie z corka. ok.10.30 zaczynam sie szykowac na spacer. najpierw ja potem corka. o 11 wychodzimy na spacer na 2-3 h.corka sobie spi na dworze w czasie tym robie zakupy. wracamy ok.14. nastpenie jemy obiad. ze 2 h jestesmy w domu. i potem znow na dwor. tak do 18. wracamy robie kolacje kapie corke i ok.19.30 juz spi. do 7-8 rano. a ja mam czas dla siebie. czyli ogarniam z kolacji. sciagam pranie. jem kolacje. potem kapiel i zwykle o 21 mam juz wolne.

Gość gość
No to powiem Ci kochana, że jesteś super zorganizowana. A po całym dniu nie jesteś zmęczona?

Gość gość
jestem. ale pociesza mnie fakt ze od wrzesnia wracam dopracy. no i niedawno poznalam w parku bardzo fajna dziewczyne. mamy dzieci w tym samym wieku. codziennie sie spotykamy. to mnie trzyma ze sie nie zalamuje.

Gość gość
to bardzo fajny pomysl bycie samotna matka :) www.youtube.com/watch?v=dwA2eq3m_c0

Gość gość
wiatropylne

Gość gość
w tej organizacji zapomniaąłś o kopulacji, ew. masturbacji. Kiedy się oddajesz takim uciechom?