Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jak mam porozmiawiać z rodzicami?

Polecane posty

Gość gość

Witam! Mam pewien problem.. otóż chodzi o to,że bardzo bym chciała, aby mój chłopak mógł u mnie nocować. Mam 21 lat, on ma 23, jesteśmy razem prawie 7 lat, jeździmy razem na wakacje, śpimy u znajomych, bardzo chciałabym aby mógł spać też u mnie w domu! Boję się jednak reakcji rodziców.. jak mam z nimi o tym porozmawiać? Wydaje mi się,że są oni "staroświeccy " Pomóżcie !

Gość gość
to bardzo fajny pomysl i rodzice powinni sie zgodzic :) www.youtube.com/watch?v=dwA2eq3m_c0

Gość gość
Moj chlopak tez jest chyba z innej epoki bo nie chce uzywac gumek, tylko chce zebym stosowala kalendarzyk.

Gość gość
No tylko jak ja mam z nimi porozmawiac?

Gość gość
Może chcę być szybko tatą? :) A ile masz lat?

Gość pracownik domu dziecka
A czy rodzice znają chłopaka? Bywa u ciebie w domu? Bo jeśli tak, to taka rozmowa może okazać się łatwiejsza niż ci się wydaje. Mogą postawić warunek, żebyście spali w oddzielnych łóżkach, ale to chyba nie jest dla was straszny problem.

Gość gość
jak tyle lat z tobą jest i chce z tobą spać nawet w domu twoich rodziców to niech się z tobą ożeni!!! wszystkie przywileje męża chce mieć a ożenić się nie chce?

Gość gość
Ja studiuje, on tylko pracuje, nie stac nas,zeby wynajac własne mieszkanie, kto powiedział,że on chce? Napisałam,że ja chce ...

Gość gość
Oczywiście, że go znaja! Bywa u mnie w domu bardzo czesto, ale rodzice twierdza,ze jesli nie jestesmy zareczeni to on nie moze spac u mnie.. No ale ja mam 21 lat i chyba nie musze sie jeszcze zareczac

Gość gość
skoro tak twierdzą to musisz ich uszanować ICH DOM ICH ZASADY

Gość gość
Mam tyle koleżanek, i i ich rodzice maja inne podejscie, moja siostra w moim wieku jezdzila do swojego chlopaka na noc( nie byli zareczeni) jednak on miał swoje mieszkanie. Po roku sie zareczyli, mieszkali razem, i gdy przyjezdzali do mojego domu to spali razem! Nie wiem dlaczego teraz robia probelem!

Gość Interested observer
Chcesz sie qrwic w domu rodziców ? Zarób na mieszkanie i będziesz panią u siebie

Gość ICH DOM ICH ZASADY
ICH DOM ICH ZASADY a facet cwaniaczek... i ty, chcesz sie p.... pod bokiem rodziców:D:D i nie wmawiaj mi, że będziecie spali z raczkami na kołdrze... takie bajeczki to ja, ale nie mnie:D:D

Gość gość
A ciagle tylko o seksie..... Kochać można sie w dzień, niekoniecznie w nocy:) Nie chodzi o seks. Chodzi o bliskość.

Chyba wiadomo, że nie będą grzecznie spali w osobnych łóżkach... a przynajmniej nie chcieliby. Jeżeli macie ochotę na cudowny, piękny.. romantyczny wieczór pod okiem rodziców, to przekonaj ich jakoś do tego. Powiedz, że będziecie oglądać filmy, rozmawiać o polityce i pogodzie, lajkować posty na facebooku.. i pić herbatę :D Masz ponad 20 lat, jesteś dorosła, więc chyba powinni zrozumieć, że masz chłopaka i chcesz go do siebie zaprosic. Ale jednak nie wszyscy rodzice są tak wyluzowaniu, a i dla was to byloby krepujace - stres przez zwyklym przytuleniem sie, macankiem i dotykaniem, bo mamuska wskoczy z nienacka z ciasteczkami i sokiem :P

Gość gość
Przerażacie mnie ludzie :) I tak to robie w domu u siebie, bo gdzie mam to robic?

Gość gość
Chyba jestem mało asertywna :P

Gość gość
gość Przerażacie mnie ludzie I tak to robie w domu u siebie, bo gdzie mam to robic? x ale pewnie rodzice są w pracy i NIE słyszą a noce są ciche

Gość gość
lubisz anal? bo ten facet na pewno lubi pakowac w kiche :classic_cool:

Gość gość
Nie rodzice nie są w pracy :) Po prostu tego nie rozumie, wyjezdzamy razem sami na wakacje, spim w jednych lóżkach, a w domu nie mozna?

Gość gość
Ja myślę, że tutaj chodzi o : co sąsiedzi powiedzą. Może ich doszły jakieś ploty odnośnie twojej siostry i teraz mają podejście jakie mają. Jak jedziesz z chłopakiem na wakacje, czy śpicie u znajomych to sąsiedzi tego po prostu nie widzą. :)

Gość gość
Myślę,że on i tak by sie wstydział spać u mnie, do jakies 9-10, gdy moi rodzice beda juz na nogach i zastana go w kuchni, CHODZI O SPANIE DO "NAD RANEM"