Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Po czym poznać że kobieta będzie dobrą kochanką?

Polecane posty

Gość gość

WKLEJAM ARTYKUŁ- CO O TYM MYŚLICIE ILE TO MA ZWIĄZKU Z PRAWDĄ ? LUBI DOBRĄ KUCHNIĘ. Warto zwrócić uwagę na sposób w jaki kobieta je. Czy jest łakoma, czy przeciwnie, skubie potrawy jak ptaszek, czy je wolno, czy szybko, czy jedzenie sprawia jej przyjemność, czy może jest to zupełnie obojętne. Seksualność wiąże się z wrażliwością na doznania zmysłowe. Ludzie, którzy lubią dobry seks, na ogół cenią też rozkosze stołu. Nie będą jeść byle jak, byle co, byle szybko. Lubią jeść powoli delektując się smakiem i wyglądem potraw. Zwracają uwagę na szczegóły i całą oprawę. NIE GARDZI DESEREM. Wyniki niektórych badań sugerują, że kobiety, które lubią słodycze dobrze rokują. Lubią pieszczoty i są zmysłowe. Te nieustannie odchudzające się ascetki są przeważnie tak zaabsorbowane swoim wyglądem i sylwetką, ze w łóżku, zamiast w pełni oddać się zabawie-kombinują, jak też wyglądają ich biodra w tej, czy innej pozycji. NAŚLADUJE CIĘ. Podstawą dobrego seksu jest jak wiadomo, wzajemne dopasowanie. Często dopiero określony partner sprawia, że kobieta odkrywa w sobie fantastyczną kochankę. Obserwując z boku rozmowę mężczyzny i kobiety, można całkiem trafnie odgadnąć czy tej parze będzie dobrze w łóżku. W psychologii społecznej nazywa się to zjawisko odzwierciedleniem. Ludzie, którzy się ze sobą dobrze czują, nieświadomie imitują swoje ruchy podczas rozmowy. Pochylają się w tą samą stronę, naśladują swoją mimikę i ruchy rąk. Zaczynają mówić w podobnym tempie. Jeśli widzisz, że dziewczyna z którą rozmawiasz kompletnie nie odzwierciedla twoich ruchów, min, sposobu mówienia i nie podtrzymuje tematu rozmowy , najprawdopodobniej lóżko będzie wielkim rozczarowaniem. CHĘTNIE TAŃCZY. Nie jest przypadkiem, że wiele figur w tańcu przypomina ruchu kopulacyjne. Taniec służy zawsze wzajemnemu kuszeniu „Tańczyć lubią ludzie towarzyscy i zadowoleni z własnego ciała” – mów Helen Fisher. Jeżeli ona wyciąga Cię do klubu potańczyć, to oznacza, ze lubi się ruszać, dobrze się czuje w swoim ciele, czyli ma to co dobra kochanka mieć powinna. DOBRZE CAŁUJE. Pocałunek stanowi zapowiedź tego, co będzie się działo potem, w łóżku. Świetna kochanka całuje aktywnie i bierze w tym udział całe jej ciało. Przytula się do Ciebie, obejmuje, przesuwa dłońmi po twoich plecach, pozwala Ci poczuć swoje piersi, dotyka twoich włosów, wzdycha głęboko, leciutko gryzie Twoje wargi, całuje Cię po szyi. Tu nie można się pomylić...

Gość gość
No tak ..to wszystko moze i prawda ,ale co z tego jak kochaś bedzie kiepski .Ona wszystkiego nie załatwi .A po drugie ,to takie kobiety sa baaaaardzo wymagające w łóżku .Panowie ,pamiętajcie o tym :-)

Gość gość
Lubie seks i nie chce tracić czasu na kobiety które non stop boli głowa, które zadawala seks tylko po bożemu i raz na miesiąc także pytam poważnie :)

Gość gość
Prawda! I mówię to jako kobieta!:)

Gość gość
Może jakiś facet by się wypowiedział z doświadczenia :)

Gość gość
a ja mam na odwrót to ja muszę się dobierać do faceta no i zgadzają mi się wszystkie podpunkty ale nie wiem czy ten artykuł mówi prawdę jeśli mój facet jakoś często mnie odrzuca i nie jest chętny

Gość poijhgvcdfrtyhnjm
ktoś dobrze napisał takie kobiety są wymagające a faceci chcą bogini seksy, tyle że potem jedyne co potrafią to bez jakiejkolwiek gry wstępnej ściągać majty i pchać łapy do nie rozgrzanej nawet cipki ;/

Gość gość
Ja bym nie chciał mieć takiej kobiety jak z opisu.

Gość gość
dlaczego?

Gość gość
po tym czy pali .. JAk pali to jest wieksza szansa ze obciąga z połykiem ..Też nalezy zobaczyc jak stoi z piwem .. Wali Warke czy reddsy .. .. JAk warke to moze byc lepsza w łózku

Gość gość
ale to są tylko moje podejrzenie , ze palczaki ciągną lepiej od niepalaczek.

Gość gość
akurat to jest na odwrot, palaczki maja ZERO wyczucia