Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zmartwiony ojciec

Niegrzeczna corka

Polecane posty

Gość zmartwiony ojciec

Mam 14 letnia corke. Nie moge nic juz poradzic na jej zachowanie. Klamie , wagaruje dostaje 1 , pije alkohol i pali papierosy, Zadne kary nie pomagaja. Znajomy opolecil mi psychologa ktory tez nic nie dal. Moja pryjaciolka ma 3 corki i mowila mi zebym wzial corke sciagnal jej spodnie i wlal paskiem. Nie wiem czy to dobry pomysl ale jesli pomaga innym dziecia to moze jej tez pomoze ? POmocy ! ?

Gość gość
skoro taka jest to pójdzie na policję ha ha

Gość zmartwiony ojciec
Nie mowie zeby ja katowac. Kilkanascie mocnych pasow dostanie i moze sie uspkoi ?

Gość skąd ma kase na uzywki
skąd ma kase ? ja dostawałam w tym wieku jeszcze lania i to nawet takie co piszesz, kiedyś to nie budzilo kontrowersji, ale w obecnych czasach osobiście chyba nie ośmieliłabym się tak potraktować mojej za okropne zachowanie Choc kilka klapow dac bym się nie wahala za to co opisujesz

Gość gość
prowo

Gość alibaba i baba
nie liczylabym na to

Gość zmartwiony ojciec
kilka klapsow dla niej mysle ze moga ja jeszcze bardziej sprowokowac...

Gość skąd ma kase na uzywki
Pierwsze co pytałam się skąd ma fundusze na używki, nie odniosłeś się do tego, twoja sprawa .Masz racje, marny rodzic nie powinien karcić dziecko za swoje błędy wychowawcze wiec zostaw ja w spokoju Po drugie a to ty pisałeś temat tuz pod tym ,o pójściu na dyskotekę w wielki post pytając się jak ją ukarać ? cos mysle ,ze sobie jaja robisz i szkodami czasu na poważne potraktowanie tematu

Gość zmartwiony ojciec
Nie daje jej na zadne uzywki. Dostaje pare zloty do szkoly na jakies picie itp.

Gość gość
doprawdy nie dajesz jej kasę na używki tylko na picie ? hahaha TROOL, BEZNADZIEJNY TRRROL TRROL TRROOL

Gość gość
prowokacja nie wypał Zboczeńcu lecz się, ty masz cos z glową na serio ,ze fantazjujesz o takich rzeczach :/ Pala ci dryga?

Gość gość
nie bij jej bo jeszcze pogorszysz sprawę.

Gość zmartwiony ojciec
Masz racje to kiepski pomysl . Co trzeba zrobic zeby zapewnic osrodek ? Pozdrowienia dla prowokatorow....

Gość gość
może trochę odpuścić? Czasami im bardziej się kogoś chce zmienić tym większy opór. Spróbujcie po dobroci np jak się poprawi to coś tam dostanie czego bardzo chce.

Gość ty chesz miec opieke spoleczną
Ty się człowieku dobrze czujesz? chcesz mieć w tygodniu kuratora z policja na karku? Weź się udaj do specjalisty ,aby cie przebadali jeszcze tak cie to podnieca rozbieranie 14 latki To zakrawa o molestowanie o czym tu fantazjujesz

Gość albi jestes pedofilem albo
Miej na uwadze ,ze istnieje takie cos jak Internetowa Policja ds. bezpieczeństwa w sieci i zapobieganiu przestępstw Nie jeden za takie głupie wpisy miał problemy i to nie male

Gość gość
chore i obleśne o czym tu piszesz . Trool lub osoba zaburzona z ciebie

Gość zmartwiony ojciec
macie cos z glowa ludzie ? Jak mozna fantazjowac o wlasnej corce ? Po drugie jak w tym temacie sensownego nie macie do dodatnia to nie udzielaj sie .. Kto tu mowi ze bede bic corke czy cokolwiek jej robic... Nigdy jej nie uderzylem i mam nadzieje ze nigdy tego nie zrobie

Gość gość
ty nawet nie umiesz odpowiedzieć na 1 pytanie zadane tobie tylko się wymigujesz Wiesz co to jest niebieska linia? wbij sobie w gogle, poczytaj i nie zdziw się jak twój temat zostanie tam podesłany ,aby zainterweniowali z tym pomysłem ROZBIERANIA 14 latki i bicia ja pasem Tylko CHory zaburzony człowiek może fantazjować o sciąganiu panience spodni i bicia jej

Gość gość
no ja nie wiem ja to chyba bym zwariowala :) www.youtube.com/watch?v=dwA2eq3m_c0

Gość gość
Oooo prosze jak teraz sra po gaciach i wycofuje się z pomysłu nad czym się w założonym temacie zastanawiał Jestes zboczony tyle ci powiem , donformuj się co to jest poszanowanie intymności albo zglos się na leczenie

Gość zmartwiony ojciec
haha ja fajntazjuje ? Nigdy jej nie udrzylem i nie dotnkalem. Tylko napisalem co mi radzila znajoma. Mowisz o niebieskiej lini. Mysl\isz ze jestem p******* ? Moze i masz racje ale dla dziecka zawsze bede najlepszy. A co do policjii niech sie zajma patologia gdzie rodzice bija dzieci za nic ...

Gość gość
ona się buntuje czy wpadała w złe towarzystwo?

Gość zmartwiony ojciec
Powiem szczerze ze znalam jej kilka znajomych przychodzili do nas itp. ale teraz nikogo juz nie przyprowadza...

Gość ty sie dobrze czujesz
Facet który fantazjuje o rozbieraniu 14 latki i okładaniu je pasem tez powinien być wzięty pod lupe I jeszcze na koniec takie stwierdzające zdanie ,ze innym dzieciom pomaga to tez twojej pomoże jest czyms ohydnym. Zastanow się jakie ty masz myśli dobrze?/

Gość to po co jej dajesz pieniadze
To po co jej dajesz w ogóle jakieś pieniądze ,jesli widzisz jak ona szaleje z używkami, poważny ty jestes chopie czy sobie tutaj jaja robisz centralnie ? Nie bij, absolutnie , nie pomoże a zaszkodzi i upokorzy do tego Bicie nastolatki prze ojca na goly tylek brzmi co najmniej perwersyjnie i bardzo poniżająco

Gość gość
Rozmawialiście z nią spokojnie? Pytaliście czemu się tak zachowuje?

Gość gość
Jakim trzeba być *****ym zboczeńcem, żeby wlać własnej córce pasem na goły tyłek, ja p******ę. Ja bym się zabiła po czymś takim, już bym wolała dostać od ojca z pięści w twarz, niż żeby mnie rozbierał jak jakiś g****iciel.

Gość to po co jej dajesz pieniadze
tez dziwie się autorowi ,ze w ogóle rozważa taką opcje z tym....yhmmm i bieżę to pod uwagę , pomijam ze to jest przestępstwo nie jednego kalibru Ja do tej pry nie mogę dojść do siebie jak rodzic może być tak slepy, wręcz glupi wiedząc ,ze corka siega po używki mimo tego nadal jakieolwek poeniadze jej daje do ręki Ja nie pojmuje takiej obłudy