Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pani zbyszkowa

Co sądzicie o postępowaniu tej kobiety?

Polecane posty

Gość pani zbyszkowa

Chodzi o siostrę męża mojej kuzynki. Jej mąż nie pije, jest spokojnym typem, ale całe dnie spędza przed kompem. Mają dzieci ale podobno on daje im zabawki i sam idzie do komputera siedzi przy nim. Podobno w łóżku nie układa się tej siostrze z nim. No i ona znalazła kochanka, zaszła z nim w ciążę. Zrobiła USG i przyniosła zdj do domu, z premedytacją przykleiła je na lodówkę żeby mąż zobaczył. Zobaczył. Ale ona poroniła to dziecko. Jednak znów sypiała z kochankiem i zaszła w drugą ciążę! I już jest 5 miesiąc a mieszka z mężem. Moja siostra uważa że to uzasadnione postępowanie bo męża interesuje tylko komputer i w łóżku im się nie układa. A moja mama mówi, że ta kobita jest dziwna, 2x w ciążę zachodzi z obcym będąc w małżeństwie nawet nie po rozwodze. Jak dla mnie to trochę lampucera.. A co wy sądzicie?

Gość gość
zwykla d****** ktora zdradza meza...

Gość pani zbyszkowa
szczrze, ja uważam podobnie wkurza mnie kuzynka, dla której takie zachowanie jest oczywiste i to mąż jest ten zły

Gość gość
ten mąż to kawał c***a nie faceta :o

Gość pani zbyszkowa
up

Gość gość
hmm... kuzynka siostry i matka kuzynki siostry wiedzą że dziecko nie jest męża ... juz nawet kafe wie... a on chce to utrzymac w tajemnicy. Czy jej mąz tez wie i sie na to zgadza?

Gość pani zbyszkowa
toż mąż wie że dziecko nie jego

Gość gość nr 01
Sama widzisz... Zło prowadzi do złego... Mąż nie dbając o żonę i dzieci... doprowadza do tego, że żona olewa męża... cudzołoży... Powołuje nowe życie "przypadkiem" traci je i dalej cudzołoży... Powtórnie powołuje nowe życie a wszystko to, że oboje są pogubieni... Zyją egoistycznie swoimi zachciankami - zaspakajają tylko swoje zmysły, których nigdy nie da się zaspokoić... Mąż daje upust przyjemnością - "spędzając całe dnie przed komputerem" Żona daje upust przyjemnością - "znalazła kochanka" A gdzie między nimi jest miłość? Nie ma. Nie żyją wg Praw Bożych - mają serca zamknięte nawet na siebie. Nie kochają Boga bo ten kto kocha Boga kocha ludzi. Wszystko zaczyna się od relacji z Bogiem. Jeśli Bóg jest na pierwszym miejscu - wszystko inne układa się na swoim miejscu. Najpierw Bóg. Potem żona i dzieci / mąż i dzieci a potem swoje przyjemności. Kto żyje wg swojego "ja" - zaczynając od swoich przyjemności tworzy właśnie takie chore relacje. Bo "mnie" się należy, bo "ja" chcę itd. Za takich ludzi pobłądzonych trzeba się modlić a nie mieć satysfakcję, że tak nisko upadli.

Gość pani zbyszkowa
aha, czyli oboje winni

Gość Gość 1234
Tak to jest jak mąż zamiast sypiać z żoną woli sypiać z komputerem. Nie rozumie jak można woleć kopa od własnej żony. Wypada się też zastanowić czy mąż jej pracuje. Bo jeśli nie pracuje i jest na utrzymaniu żony. To po co jej taki mąż. W łóżku nie przydatny na dodatek darmozjad i jeszcze nic nie robi tylko siedzi przy kopie. Moim zdaniem jego żona jest kobietą która potrzebuje uczuć i ciepła które jej mąż jej nie daje. Więc nie dziwię się że szuka kochanka który by jej dał odrobinę czułości czy seksu.

Gość gość
zacytuję kogoś z tematu "myślicie, że brak seksu usprawiedliwia zdradę?" "gość Nie, stanowczo nie usprawiedliwia zdrady. Rozstanie - owszem, bo ludzie mają swoje potrzeby i jak się z kimś nie czujesz "spełniony" to nie ma sensu tego ciągnąć. Ale zdrada? Zdradzają tylko podli zakłamańcy. Bo albo z kimś jesteś i ci to pasuje albo ci nie pasuje i wtedy się rozstajecie. A być z kimś i go zdradzać to najzwyklejsze w świecie świństwo i głupota. Tak robią tylko ludzie bez honoru. "

Gość pani zbyszkowa
up