Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Facet zaprosił mnie na randkę do...telepizzy ! Żenada

Polecane posty

Gość gość

więcej się z nim nie spotkam, juz wiem ze to skąpiec albo golod***ec, zamiast zaprosic mnie jak człowiek do restauracji to ten na pizze, jak 15 latek masakra

Gość gość
Potraktował cie stosownie do wieku. :)

Gość gość
o jezu, przeciez tam maja najgorsza pizze na swiecie, wspolczuje :(

Gość gość
i dobrze robisz :) z byle kim nie warto sie spotykac :) tacy faceci, nie dosc ze skąpi to mają wymagania z kosmosu :)

Gość gość
odgrzewana pizza z mrożonego ciasta robionego metoda przemyslową, rowniez wspolczuje

Gość gość
do Wierzynka chciałaś od razu?

Gość gość
ale ty wybredna jestes.

Gość gość
To jeszcze nic, kiedys spotkałam się z kolesiem który zabrał mnie do centrum handlowego do Mcdonalda :O

Gość gość
to moj facet chyba dobrze ze mna ma. jak sie z nim na opczatku umawialam, to chodzilo mo tylko o to by sie z nim lepiej poznac i nie chodzilismy do zadnych resturacji, pizzerii ani McDonaldow. wystarczyly spacery, a jedzenie moglismy sb kupic w jakims sklepie. nie wiem czego wy oczekujecie od facetow - sponsoringu?

Gość gość
to nie facet maleńka ,Ty potrzebujesz męższczyzny

Gość gość
Dorosły facet, który proponuje randke w pizzeri to plebs, który szuka taniego seksu. Mysli, ze sie w nim zabujasz i mu dasz

Gość gość
zostaw tego dzieciaka na rolki niech idzie

Gość gość
następna poleczka k***weczka

A gdzie jest powiedziane, że ma Was facet zapraszać na pierwsze randki do restauracji, gdzie danie kosztuję 100zł? Co to w ogóle za wymagania? Pierwsza randka jest po to, żeby się poznać a nie najeść za czyjeś pieniądze. Dlatego randka na neutralnym gruncie, typu park albo mała kawiarenka jest jak najbardziej ok.

Gość gość
restauracja ,świece ,jakaś przyjemna melodia dobiegająca do uszu ...później spojrzenia ,lekkie muśniecia dłoni ...

Gość gość
ja na pierwszej randce byłam w hurtowni wędkarskiej,robaki przy okazji kupiliśmy,czad,co nie?

Gość gość
w taką h*jową pogode marznąc w parku :O moze randka w kawiarence na dworcu centralnym ? milo, cieplo i przytulnie ? mozna popatrzec na nowe ekrany za unijną mamone, a jako atrakcja wieczoru telewizor z TVN24 :D

Gość gość
za 100zł juz p******asz na auto banie :)

No to kawiarenka przytulna jakaś. Nikt nie mówi, że w taką pogodę trzeba marznąć w parku..

Gość gość
Ja w ogóle nie rozumiem jak mozna łączyć jedzenie z randkowaniem :D jak się spozywa posiłek to nie wypada rozmawiać, moze nie tyle co nie wypada ale po prostu nie jest to zbyt wygodne.

Gość gość
kazda daje ,ale nie po pizzy na mieście

Nie rozumiem takich lasek.No sorry ale co to za wymagania?W Telepizzy można sporo wydać,więc to nie ma nic do rzeczy jeśli chodzi o kasę.Dzisiejsze babeczki to mają wymagania z kosmosu.Pierścionek zaręczynowy za minimum 5 tysięcy,każda randka w drogiej restauracji..Poszukajcie sobie sponsora w takim razie. Poza tym nawet nie wiecie,że faceci w ten sposób sprawdzają takie głupie gęsi.Nie jeden facet Wam to powie.

Gość gość456
phi, ja jestem ze swoim od roku i nigdy mnie nie zaprosił nigdzie. Raz poszliśmy na kebaba z innymi dwoma parami, to jakby odmówił głupio by wyszło, ale na miejscu i tak sama za siebie płaciłam

Gość gość
masz sie czym szczycic, że dla swojego faceta nie jest nic warta

Gość gość
gość456 - i bedziesz tak dziadowała cale zycie :D

Gość gość456
fajnie, że wartość człowieka liczycie na pieniądze :D a co jeśli zostawił całe swoje dotychczasowe życie i przeprowadził się 500km dalej, żeby być ze mną?

Gość gość
Zaproszenie na kawę i ciastko do przytulnej kawiarni nie kosztuje dużo. Nie chodzi o pieniadze ale o gest i chęc starania się o swoją kobietę, chęć sprawiania jej przyjemności, adorację. ale co może o tym wiedzieć kobieta, której wystarczy kebab z dworca, za który zresztą sama musiała zapłacic. Chcesz komus wmówić, że taki facet poświęcił życie dla ciebie? No chyba sobie chcesz wmówic, zresztą każdy ma to na co zasługuje

Gość ewunia2424
A mnie mój chłopak zaprosił na pierwszą randkę na spacer i tylko spacer i jesteśmy razem już 4 lata :) do restauracji bym nie poszła, bo tam nie da się rozmawiać swobodnie, poza tym nawet gdyby to i tak sama bym za siebie zapłaciła, bo nie wypada aby obcy facet stawiał mi obiad czy kolację.

Gość gość456
Tak, tak :) Adoracja, staranie się itp. - nie uważasz że ociera się to o materializm? Dlaczego ja, jako kobieta świadoma, mam polecieć na jakieś słodkie gadki, noszenie mnie na rękach? Najpierw należy pomyśleć logicznie, czy wrodzone cechy partnera mi odpowiadają, czy potrafimy się dogadać i na tym zbudować relację, a nie na tym, że facet się stara. Starać w granicach rozsądku mają się obie strony a nie facet. No i co, zwiąże się z jakimś lewakiem, bo mnie do restauracji zabierał, zadurzyłam się w nim, wzięłam ślub, a potem przez resztę życia będę patrzeć na jego parszywą mordę i zastanawiac się czemu poleciałam na głupoty typu kwiatki czekoladki, zamiast wybrać kogoś z poglądami odpowiadającymi mnie.

Gość gość
Akceptujesz to że facet nie zabiega o ciebie, nie stara się to ok, widać nie wymagasz wiele od życia, i wystarczy ci byle co, bo żaden WARTOSCIOWY facet, nie będzie swojej kobiety traktował jak szmondaka, żeby żałować na kwiatka, czekoladę czy kawę.. Tobie pasuje facet, dla którego nie jestes warta złamanego grosza, to sobie z nim siedz, kogo to obchodzi, życie z kimś takim z pewnoscią jest bajkowe:D