Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

KingaStefankaFanka

Pytanie do ludzi mieszkająych w blokach o place zabaw

Polecane posty

Gość gość
u mnie np są tak bloki ułożone ze są jakby w pięciokącie a w środku jest plac zabaw, jest boisko do piłki nożnej z bramkami, są kosze do gry w koszykówke, a druga czesc to piaskownica duża, chyba 5 rodzajów huśtawek, karuzela, jakieś takie domki z drewna, małpie gaje, ślizgawki, i jakies tam inne jeszcze atrakcje, latem to tam dzieciaków od groma

Gość gość
Jezu, kolejny debilny temat.

Gość gość
Tak, są, ogrodzone, aby kundle nie brudziły. Siostrzeniec lubi się tam bawić.

No właśnie :o u nas też jest fajne miejsce do zabawy, ale nikt nie korzysta :o Ja też już wolę iść do parku bo głupio mi tak samej, kiedy inni z okien patrzą :o A jest trochę dzieci w wieku szkolnym, które powinny sie tam bawić...tzn kiedy ja byłam mała dzieci w tym wieku bawiły siena podwórku, a teraz widzę tylo jak je rodzice prowadzą rano do samochdu i potem do domu. Myślałam że wszędzie wyszła moda na bawienie, ale widze że nie...zresztą niektóe dzieci od nas widzę na placu zabaw w parku, ale na osiedlu nie, dziwne to :o

Gość gość
Nie rozumiem Twojego problemu. Jak jesteś sama na tym placu to się ciesz, przynajmniej nie będziesz musiała wysłuchiwać głupot innych matek.

Nie widzę powodu do radości :) wolę już gadać o głupotach z inną mamą niż ciągle zabawiać dziecaka w piaskownicy, dlatego idę do parku, gdzie jest więcej dzieci, ale też bez szału jakiegoś.

Gość gość
Na moim osiedlu przy kazdym bloku jest jeden plac zabaw, przy dluzszych wieloklatkowych jest po kilka. Tak, czasem ktos z nich korzysta, tak do 3-5 dzieci na maxa (bloki maja po 200 mieszkan i wiecej). Sadzac po moich sasiadach obecnie dzieci siedza w domu przy kompie a nie na placu zabaw.

Gość gość
Stefanka, to taka debilka, która woli gadać z inną matką o pierdołach, niż zabawiać dzieciaka w piaskownicy. Boże, co za pustak.

Gość witoldi na
"wyszła moda na bawienie" ale dajesz