Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość facetka1

moj facet to gołodupiec

Polecane posty

Gość facetka1

Dajcie się wyżalić Mój facet, a konkretniej niby narzeczony żyje za 300zł miesięcznie i twierdzi, że jemu to całkowicie wystarcza. Nie garnie się do pracy, bo "zależy mu na czasie wolnym" więc znalazł sobie coś dorywczego za to 300 zł na miesiąc i dzięki temu może siedzieć całymi dniami przed kompem, spać do 12 itp. Mieszkamy razem, ja utrzymuje się ze stypendium naukowego, czyli też mam śmieszne grosze. Jak skończę naukę to skończy się też mój jedyny przychód, a narzeczony twierdzi, że on nas utrzyma, bo nie pozwoli, żebym na niego zarabiała. Poza tym nic mi nigdy nie kupił, nigdy mnie nigdzie nie zabrał no i pierścionka też nie zobaczyłam, bo jak twierdzi nie ma kasy ( co nie jest takie dziwne, dostając na miesiąc 300zł). Mówiłam, że pierścionek to sprawa dość ważna dla mnie i taki za 80 zł w zupełności byłby ok, on jednak wolał kupić sobie za pieniądze od babci kolejny płaszcz "bo miał stajla" za 200 zł. Oprócz tego jego rodzice są bogaci, więc on żyje w przeświadczeniu, że jak mu zabraknie, to od nich pożyczy lub nawet weźmie, że to przecież nic takiego. A ma lat 24. Co mam robić :(

Gość gość
rzuć go w cholerę, po co taki facet, jak dalej będziecie życ?

Gość gość
nadal go bardzo kochać i wierzyć, że sie zmieni

Gość gość
poszedł won,szukaj innego bo to obibok

Gość gość
ja tam z biednym zadnej czynności nie wykonałabym

Gość gość
i ty takiemu dajesz się bzykać ?!

Gość facetka1
przecież o to mi chodzi, żeby go zmienić...nie chce go rzucać, tylko chce mu przemówić do rozumu...jeszcze ta durna opinia mojego otoczenia na jego "odmienność"...i to niedotycząca sedna, tylko kwestii typu pierścionek, prezenciki itp. Jak się z tym uporać

Gość gość
Zacznij z niego doić kasę. Jak się zorientuje, że ma kobietę a kobieta kosztuje i że nie wystarcza na nic, to się weźmie do roboty.

Gość facetka1
Tak, doić kasę :D on jak stwierdzi, że może mu zabraknąć na coś do końca miesiąca to nie da i tyle. Wszystko sobie bardzo dobrze zorganizował, wie ile co kosztuje i ile czego zużywa na miesiąc

Gość gość456
narób mu wstydu przed znajomymi, może się ogarnie :D

Gość gość
I po co ci taki.facet co to ma dwie lewe ręce.Nie będzie ci z nim.wcale dobrze.Kobietę trzeba szanować i czasami wziąć gdzieś,sprawić mała.niespodziankę. twój jakiś niedolajda jest skoro myśli,że 300 zł na miesiąc to super kasa.Hehe uciekaj szybko póki możesz:)

Gość gość
buahahah zartujesz chyba ze sa takie typy,pogod go szybko:-))

Gość gość
on studiuje?

Gość gość
uciekaj jak najdalej!! Ze golod***ec to nic! On jest niezaradnym smierdzacym leniem!

czekaj, ale za 300 zł on opłaci wszystko? JAKIM cudem? Racja, nie gołod***ec a parszywy leń

Gość gość
typowy leser ,wygodnicki no i ma bzykanko na miejscu

Gość gość
nigdy nie zrozumiem jak mozna wiazac sie z takim leniem ? ja bym z nim nawet tygodnia nie wytrzymala :O

Gość gość
myśle ze jej robi dobrze i to jego atut w tej sytuacji

Gość gość
i co ? bedziesz sie tak cale zycie zalic ?bedziesz go utrzymywac ? nic dobrego Cie z takim nie czeka :(

Gość gość
O k****, jakie oburzone, a ona w czym jest lepsza, sama się buja na stypendium, w życiu złotówki nie zarobiła, młoda, zdrowa jest a chciałaby żeby ją facet utrzymywał, wy jesteście pewnie takimi samymi k**********i jak ona :D

Gość gość
Ona go będzie utrzymywać? P******* cię, na razie to tylko on pracuje, a ona nie przepracowała jednego dnia i już stęka 😠

Gość gość
Jesteś frajerką.

Gość gość
Jesteś frajerką.

Gość gość
Jesteś egoistką

Gość gość
Patrzysz tylko na pieniądze jak 90% kobiet nic Oprócz nich się dla ciebie nie liczy zal mi twojego faceta bo myśli że go kochasz

Gość gość
hahahah niezły zawodnik z tego twojego typausmiech.gif tylko nie wiem z kogo smiac sie bardziej- z niego że jest taką zyciową ofermą co zyje za 300 zł bo go utrzymują czy z ciebie że jeszcze się zastanawiasz czy z kimś takim być.