Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Kto popiera Tuska i partię PO i dlaczego

Polecane posty

Gość gość

proszę o argumenty

Gość gość
Tuska i PO popiera ogromna rzesza urzędasów oraz ich rodziny, ci, którym Tusek ze swoim rządem zrobił dobrze, młodzi wykształceni z wielkich miast - bo dla nich jest on synonimem nowoczesności i europejskości

Gość gość
ja popieram! dlaczego? chociaż żyję od urodzenia w polsce i mówię językiem polskim to z pochodzenia jestem Niemką, moi dziadkowie nie opuścili swojego domu po II wojnie światowej, gdy Śląsk znalazł się pod polsko-bolszewicką okupacją, stąd też dziś żyję w polsce, ale jestem i czuję się Niemką, popieram PO ponieważ polska pod rządami PO jest protektoratem Wielkich Niemiec a PO dąży do zniszczenia polski, za kilkanaście lat spełnią się nasze marzenia i Śląsk, Pomorze, Mazury, Wielkopolska wrócą do macierzy od której zostały oderwane przez azjatyckie chordy dzikich polaków, PO realizuje politykę i interesy Niemiec i niebawem spełni się Nasz sen o Wielkich Niemczech!

Gość gość
hahaha :D

Gość Ale to już było
Co za bzdury tu wypisujesz Niemro![zły)

Gość gość
złodzieje i kryminaliści popierają bo tylko dla nich ten rząd jest korzystny

Gość znasz li ten kraj
mam wrażenie że mało kto szczerze i z przekonaniem popiera jakąkolwiek partię i wierzy jakimkolwiek politykom że sprawią że będzie lepiej:o a ci co już popierają to czynią to z zacietrzewienia lub interesowności. Ci co głosują głosują często z przyzwyczajenia na tych samych od lat. Tusek hooja robi a jak nawet zrobi to spartaczy, jak wybiorą Kaczyńskiego to całą kadencje będzie smoleńsk i pieprzenie że nic sie nie da bo Tusek spartaczył:o a byt zwykłych ludzi wszyscy mają w odbycie🖐️

Gość gość
polać mu wódki dobrze prawi:D

Gość gość
Ale coś trzeba wybrać bo inaczej to droga do nikąd,sęk w tym że nie ma z kogo i to najtrudniejsze.Polska rozkradziona i zrujnowana.Same montownie i markiety,młodzież ma wybór - albo klepać biedę lub zmywak za granicą,oto do czego doprowadzili nasi "wybrańcy"