Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gichaaa

Wózki ceny kosmos

Polecane posty

Gość gichaaa

Czy polecacie wózki bebetto? a może inne , byle cena kosmiczna nie była))

Gość gość
nie polecam, sąsiadka miała i była niezadowolona

Gość gość
W rozsądnej cenie Tako: Laret, Alive, City Move.

Gość gość
tako ????????? to jeszcze większe barachło niż bebetto czy quinny! weź się ogarnij kobieto

Gość gość
Jedo fyn memo

Gość gość
bexa

Gość gość
Używam City Move od 10 miesięcy i jestem bardzo, bardzo zadowolona. Mamy kolor London. Nic nie stuka, wózek nieawaryjny. Nie wiem czemu uważasz, że to barachło? Za 2w1 płaciliśmy 1540.

Gość gość
London to miasto, stolica jukeja akolor może byc chabrowy, różowy albo każdy inny.

Gość gość
TAKO JEST OK/.....

Gość gość
Ja też mam tako, tylko captivę. Używam jej od 9 miesięcy i jestem bardzo zadowolona. I też dałam za 2w1 koło 1500zł.

Gość gość
Ako to jedne z najlepszych wozkow, sa nie do zdarcia, pojada ma kazdym terenie bez problemu, bez awaryjne, no ale sa mamuski ktore sa w stanie zaplacic krocie za najnowszy model na przyklad stokke ktory bedzie mial problem jechac po nierownym chodniku, ale mamcia sie pokaze ze ma wozek za kilka dobrych tysiakow.

Gość gość
*tako

Gość gość
Bugaboo cameleon rewelacyjny i lekki,i można wymieniac wkładki kolorystyczne

Gość martuca
Camarelo carera. Polecam jest super, lekki, wysoko w opiniach , jakościowo jeden z lepszych na rynku.

Gość gość
Mam Bebetto Nico spacerówkę i jestem zadowolona, użytkują ją od września 2013, ma duże pompowane koła i dobrą amortyzację, przedłużaną budę, polecam.

Gość gość
ja miałam zipp adbor cena ok 1000 zł byłam mega zadowolona.

Gość Październikowa mama 2013
Mam Quinny Moodd 3w1 i jestem bardzo zadowolona. Za zestaw zaplacilismy 4 tys - uważam ze wart swojej ceny. Lekki, kobiecy, zwrotny wózek - polecam :)

Gość gość
Autorko szkoda, że nie napisałaś do ilu chcesz wózek bo niektóre wyjeżdżają z wózkami za 4 tyś., nie wiem po co, chwalą się czy co?

Gość gość
i czy czterokołowy czy trzykołowy.

Mi było szkoda kasy na wózek na 4 tysiące. Kupiliśmy tako za jakieś 1600 zł. Zainwestowaliśmy za to w dobry fotelik samochodowy, bo to bardzo ważne.

Dodam jeszcze,że jednym z głównych kryteriów przy wyborze była wysokość wózka. Mam 178 cm i nie chciałam mieć gondoli na wysokości kolan.

Gość Październikowa mama 2013
21:47 a co szkoda Ci? Pisze jaki mam bo polecam ale cena jest wysoka wiec tez o tym trzeba wspomnieć. Zgadzam się ze fotelik musi być dobry. My dokupowalismy jeszcze bazę isofix.

Gość gość
jaki to kolor London??

Gość gość
i co jeszcze kupiłaś październikowa, pochwal się wszystkim.

Gość gość
a ja kupiłam Inglesinę Classica, drogi, ale mocno polecam :)

Też mam City Move, ale kolor****abrowego, tj. New York. London to chyba czerwony.

Gość gość
Od 13 miesięcy używamy Tako Laret, jesteśmy bardzo zadowoleni, choć nie powiem, ma też kilka wad, pewnie jak kazdy, bo nie ma ideałów. Za zestaw 3w1 dalismy równo 1400zł, była promocja :)

Gość gość
my kupiliśmy już Tako City Move z limitowanej edycji Marine(kolor 05 taki piaskowy) za 3w1 daliśmy w promocji i z kartą stałego klienta 1900zł. Byliśmy w salonie z wózkami gdzie wybór był przeogromny,od 500zł. wózki do 7tys.!!! i jednogłośnie"zakochaliśmy" się w tym wózku.Wystarczyło że ekspedient zdjął go nam ekspozycji a ja popchnęłam go JEDNYM palcem i wózek sam się prowadził gdzie chciałam :) rewelacja,nic nie trzeszczy,wózek jest"miękki",po nierównościach prowadzi się znakomicie,dla porównania ekspedient pokazał nam X-landera i niestety Tako bije go na głowę-x-lander jest taki twardy,sztywny,miałam wrażenie,że jak włożę do niego dziecko to na nierównościach zrobię mu krzywdę bo się poobija. Pan który nas obsługiwał powiedział,że wózki te świetnie się sprzedają,są warte swojej ceny i wiem ,że miał rację-na zamówiony wózek czekaliśmy 2 tyg.,gdy pojechaliśmy go odebrać ,trafiliśmy na 6!!!!par które także przyjechały po swoje Tako City Move,które przyszły w jednym transporcie z naszym wózkiem.O czymś to świadczy :)

Gość gość
a ja mam tako jumper 3w1,jest super