Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gichaaa

Wózki ceny kosmos

Polecane posty

Gość gość
Tako city move jest po prostu tani i dlatego ludzie kupują :(

Owszem był tani, ale mi się spodobał. No,i największym plusem była jego wysokość. Jedyny minus wedlug mnie to trudny dostęp do kosza na zakupy :).

Gość gość
cooooo??? 2000tys. za wózek i jest dla ciebie tani :) ??? tani wózek jest za 500zł.!!! w przedziale cenowym 1500-2200zł. masz taki wybór wózków,że aż głowa puchnie,a my byliśmy świadkiem,jak ludzie przy nas,na naszych oczach brali te wózki jak świeże bułki-czemu nie wzięli X-Landerków? Czemu? cena przecież bardzo zbliżona :)

Wiesz, może jej nie szkoda kasy na wózek za 5 tysięcy, wyglądem przypominający krzesło biurowe ;). Ja z mojego Takusia jestem zadowolona i koniec.

Gość gość
Ja mam Inglesine za 4500 , jest bardzo wygodny , na Tako nawet nie spojrzałam. Nie podobają mi się tego rodzaju wózki :(

Gość gość
A ma ktoś baby jogger? Szukam opinni o ich trojkolowcach

Gość gość
Ja mam Inglesine za 4500 :) to się ciesz :) ja nawet nie spojrzałam w kierunku takich wózków,bo z kolei one mi się nie podobają i uważam,że tak jak X-Landery są po prostu sztywne i twarde :) tylko,że ja nie wmawiam innym,że dla mnie to sziteks i gówniany wózek,bo każdy ma swoje zdanie,i jeśli sie tobie podoba,to świetnie :) gdybyś nie doczytała, to autorka prosi o wskazanie wózków dobrych w PRZYSTĘPNYCH cenach,a nie cenach z kosmosu. Być może dla ciebie 4500zł.to "przystępna"cena,jednak dla przeciętnej Polskiej matczynej kieszeni to spora kwota. wyglądem przypominający krzesło biurowe ;) no właśnie!!! te wózki tak wyglądają,są po prostu mega plastikowe i jak dla mnie wydają się być mało komfortowe DLA DZIECKA!

Gość Październikowa mama 2013
Siedzenia są kubelkowe w wózkach z wyższej półki i sa bardzo komfortowe dla dziecka. Z kolei jak widzę wózki które wyglądają jak 30kg quady to współczuję kobietka które muszą je pchać. Każdy chwali swoje. Gdybym nie maila Quinny to pewnie zachwalalbym inny. Większość nie miala więcej niż jednego wózka wiec bsz sensu się wypowiadać co jest kiepskie a co dobre bo jak słyszę ze wózek kubelkowy jest niewygodny dla dziecka to mi się śmiać chce. Siostra ma wózek Stokke - mi sis wizualnie nie podoba ale ona jest zachwycona. Ale znowu w grę wchodzi cena...

Gość gość
do Pani z 22. 53: ale Pani chyba nawet Inglesiny Classica na oczy nie widziała, a przynajmniej sprawia Pani takie wrażenie. Inglesina Classica plastikowa? Nie ma Pani pojęcia o czym pisze. Ale i tak pozdrawiam Panią :)

Gość gicha
Zamówiliśmy Carera, widziałam u Sąsiadki i powiem że jestem zaskoczona . Opcję były różne skłaniałam się na Tako , ale kiedy zobaczyłam Camerela carera to mi szczęka opadła 1620 z fotelikiem maxi cosi, gondola duża,rewelacyjnie wykończona, piękne kolory, bardzo lekki i nie ma problemu z wypinaniem z adapterów. Czytałam opinię jest to nowa marka ale już z pochwałami.

Gość gość
A skąd wiadomo, ze kubełkowe siedzenia sa wygodne dla dziecka? niemowlaki to opisywały? :D Smieszne jesteście, wierzycie w każdy marketingowy bełkot.

Gość gość
Mam x-landera xa od 20 m-cy jestem zadowolona.Bratowa ma Espiro,to jest dopiero ciężar,ale dźwigać go nie musi.Szwagierka miała tako jumper,osobiście jestem na nie.Jane Trider mają dwie kumpele i sobie chwalą.Każda niech wybiera jaki jej się podoba,a nie krytykuje i zachwala tylko swoje najlepsze wózki.

Gość woyko
Też mam Tako City Move London (malinowy) i jestem ogólnie zadowolona. Duża gondola, wysoka budka - super sprawdzała się zimą, bardzo lekko się prowadzi (skrętne koła przednie, grube opony). A minusy? Ciężar stelaża i mały koszyk na zakupy. Ale i tak warto się zastanowić nad tym modelem, zwłaszcza że kosztuje mniej niż w zeszłym roku (my w sierpniu po rabatach daliśmy za niego 1700 zł). Co do drogich wózków - znam z testów Stokke, Teutonię, Mutsy oraz Quinny. Najbardziej podobał nam się Mutsy, ale ze względu na cenę nie zdecydowaliśmy się.

Gość gość
ja nabylam Silver Cross 3w1 i narzekac nie moge :) Ale ciezko mi powiedziec jak wypada w porownaniu z innymi wozkami bo porownania nie mam. Ogolnie wozek jest zwrotny, niezbyt ciezki, regulowana raczka z przodu (wazne gdy ktos jest wysoki jak ja!), ma duzy kosz na zakupy. W sumie trafila mi sie okazja i uzywany (bez sladow uzywania bo wlascicielka wozila dzieci na spacery samochodem :D) udalo mi sie kupic za 200, wiec ani razu nie bylam w sklepie aby porownac go z innymi wozkami.

Gość gość
Silver Cross, Inglesina to bardzo dobre marki wózków , warte ceny

Gość gość
a ja kupie wozek 2 in 1 za 700 zl :) wizualnie moze byc, kola pompowane.

Gość gość
wozkow na rynku sto tysiecy tylko niewiadomo jaki wybrac :)

Gość gość
Zdecydowanie lepiej kupić porządny fotelik niż wózek. Oczywiście jeśli się ma na to i na to to nie ma sprawy ja miałam zwykły wózek chicco trio living. Mój najstarszy nienawidził wózka zresztą cała trójka wolała nosidła niż wózek a potem jak już chodzily to wolałam by się ruszały niż siedziały jak tłuczki w wózkach. Teraz szwagierka mi pożyczyła wózek bebecar, jest piękny ale w zyciu nie dałabym tyle za wózek jakbym miała, za to dużo podróżujemy, wiec porządne foteliki mamy z recaro, a ze mamy 4 dzieci w różnym wieku to i kilka fotelików tej firmy jest a to mimo wszystko spory wydatek.

Gość gość
bebecar to wypas, obok Inglesiny i Silver Cross, jeden z lepszych wózków to fakt

Gość QC
E tam. Da się kupić taniej i też dobrze. Ja mam wózek z 2w1 + adaptery za niecałe 880 zł, a fotelik za niecałe 330 zł. Razem wydałam 1210,- bez paru złotych. Uważam, że żaden kosmos, a jestem naprawdę zadowolona. Wózek jest co prawda chiński, ale nie "no name" tylko estońskiej firmy która je zamawia na bałtycki rynek (Britton), a fotelik polski, ale z tych porządniejszych (Avionaut). Sprzęty jeszcze czekają na pasażera, ale jak je próbuję w domu to jestem bardzo zadowolona. Także można mieć niezłe rzeczy taniej jak ktoś poszuka.