Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość skrzywdzony przez kobiety

już nigdy w nikim się nie zakocham

Polecane posty

bo wszystkie kobiety są takie same, złe i wykorzystują facetów którzy okazują im jakiekolwiek uczucia

Gość gość
to prawda :( lepiej nie okazywać żadnych uczuć

życie mocno zweryfikowało moje podejscie i od dzisiaj będę realizował tylko swoje marzenia nie patrząc na innych

Gość gość
a już nigdy nie zaufam żadnemu facetowi wszyscy jesteście tacy sami

Gość jeśli mogę coś doradzić to
miłość, to taka delikatna materia, nad którą nie da się zapanować jak nad pajęczyną, oblepiająca ci twarzyczkę w lesie. :)

Gość gość
no

Gość gość
ja obserwuję i dochodzę do wniosku że jak już jest źle to kobiety umywają ręce i nara.. nie wiem jaki w tym mają cel.. też się już nigdy nie zakocham choć będę pewnie próbował nigdy nie będzie to jak dawniej i nie będę to tego podchodził z zaangażowaniem ale z wielką ostrożnością i nie nie .. choćby nie wiem jak czarowała kobieta to mnie nie nabierze już żadna na te sztuczki... nie zakocham się ... bo to jest bez sensu.. i tak zawsze to mi się dostaje .. więc miłości i kobietom mówię nie

Gość skrzywdzona przez męzczyzn
a ja nie zaufam już zadnemu facetowi,zdrajcy,kłamcy,pijaki,agresorzy,tchórze

Gość gość
Oj tam:-D zawodzicie jak dziady pod kościołem. Życie to nie koncert życzeń. Trzeba uczyć się na błędach, teraz przynajmniej wiecie jakich dziewczyn unikać i już macie łatwiej. Jest jeszcze sporo fantastycznych i wolnych kobiet, trzeba się tylko rozejrzeć. Bo samemu w życiu być, to też nie jest dobrze.

zgadzam się. na złe trafiliście lub na złych. po prostu nie można dawać wszystkiego na początku, bo znam takich co najpierw rozpieszczali a później zli byli ze chcą więcej i więcej... tak samo kobiety nie mogą za bardzo mężczyzn rozpieszczać bo później będzie ciężko.. oj ciężko.

Gość gość
no ja właśnie dałem 2 lata dawałem a ona jak nastąpił kryzyz w związku poszła na skróty i zerwała ze mną czy to był dowód miłości wątpie tym bardziej że ja zdązyłem się już w niej zakochać

Gość gość
18:21 jest całe mnóstwo osób, które podobnie jak Ty przeżyły zawód miłosny. Rozumiem, że to cholernie boli, ale nie można płakać do końca życia. Trzeba szukać dalej, póki jeszcze jest czas. To jedyne wyjście.... ;-) albo klasztor.

Gość gość
gość dziś nie ta to inna masz racje :D świat jest powalony nic nie jest na stałe

Gość gość
i nikt oprócz ciebie sobie tego nie obiecywał :P

Gość gość
Kiedyś też mówiłam, że już nigdy nie pokocham żadnego mezczyzny........a jednak. Mówiłam że nie dopuszczę do tego, by przez przez mężczyznę płakać..... a jednak. Mówiłam, że nie dam się już więcej upokorzyć.... a jednak. Bo tak naprawdę, to na miłość nie mamy wpływu. Przychodzi i nie potrafimy nad tym zapanować. Możemy jedynie odrzucić to co życie nam oferuje, ale na stan miłości nie mamy wpływu.

Gość gość
Namysłów to miasto powiatowe w województwie opolskim w powiecie namysłowskim ma 16 tysięcy mieszkańców i tablice rejestracyjne ona

Dnia 23.03.2014 o 17:51, Gość skrzywdzony przez kobiety napisał:

bo wszystkie kobiety są takie same, złe i wykorzystują facetów którzy okazują im jakiekolwiek uczucia

Co Ty powiesz? A ja jestem kobietą dokładnie to samo moglabym napisać o facetach, bo zostalam perfidnie wykorzystana za to ze kogos pokochałam! To co mam teraz uważać że wszyscy faceci to diabły wcielone patrzące jedynie na swoje przyrodzenie i ktorzy zrobią wszystko dla pieniędzy a kobiety traktuja jak sex zabawki? 

Gość Jaa

Też sobie to obiecuję, ostatnio bardzo się zawiodłam na pewnym chłopaku. Chyba miałam klapki na oczach, okazał się nieczułym, skąpym i chamskim typem.

Gość Jkijgffyg

Ja choruje przez facetów..sama bylam uczciwa wobec Nich