Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

CZY KSIĘŻMI ZOSTAJA TYLKO GŁUPI LUDZIE I NIEWYKSZTALCENI

Polecane posty

Gość gość

pytam serio czy tylko malo inteligentni ida na ksiezy>to znaczy tacy co sa za glupi na co innego?kto wie??

Gość gość
Księża sa po seminariach a więc nie mozna powiedzieć, że są niewykształceni.

Gość gość
nie tylko. także nawiedzeni i wyrachowani

Gość Shrratyn
Znam jednego księdza po technikum elektronicznym

niewykształceni????--- pokaz mi jakiegos księdza po zecie albo po liceum NIEMA!!!! Tam idą tylko cwaniaki co sobie chcą mieszkac za friko, nie pracować za dużo, dostawac fanty od mocherów i bzykac bez odpowiedzialności gosposie!!

Gość gość
kurcze ja znam tylko wyksztalconych 6 lat ciezkiej nauki..5 jezykow w tym lacina i greka oraz hebrajski do tego ,metafizyka.caa historia kosciola i filozofia oraz prawo kanoniczne.. mieszkam w akademiku i kumpel ma brata kleryka co nas odwiedza i studiuje w seminarium teologie bardziej inteligentnego goscia i oczytanego nie spotkalem .. wiec sa inteligentni i wyksztalceni..

Gość gość
poza tym ksieza musza miec mature zeby dostac sie do seminarium niestety.i nie studiuja prywatnie wiec poprzeczka wiedzy podniesiona...michal heller wyklada u klerykow brata mego kolegi wiec same mózgi ich ksztalca....

Gość francuzka z wianem
to zalezy jaka jest ich rola jak sadze :classic_cool:

Gość gość
dokladnie ...to jedyna grupa zawodowa ktora sie ksztalci i nie moze nie miec wiedzy w innych zawodach mozna ale nie tu... ja znam prezesow po liceum tylko i kierownikow w fimach po zawodowkach ale ksiadz kazdy musi miec magistra....niestety

Gość gość
no a kto madry pojdzie na ksiedza?

Gość gość
magister po seminarium to nie magister to juz te prywatne pseudouczelnie maja wiekszy prestiz i wartosc

Gość gość
ales ty glupi....to skoncz teologie.. mam znajomego po prawie na ujocie i rownoczesnie studiowal teologie i sam mowił ,że prawo to pikus....tam na teologii musisz znac łacine i greke oraz tyle na pamięc ,że mozna zglupiec...cala filozofia arystotelesa i inne..

Gość gość
cobyscie nie mówili..ja wiem jedno: teologia nie przydaje sie w zyciu bo ciezko o prace ale przynajmniej rozwija myslenie i ludzie ktoryz ja kończą to nie tępe pólmózgi z koksowymi mułami ani rozowe panieni z tipsami i po solarium. tam jest sama inteligencja....oczytana i myśląca..

Gość gość
bo na prawie trzeba myslec a na teologii nie na teologii wystarczy tylko bezmyslnie obkuc idiotyczne filozofie co kazdy idiota potrafi a pewnie malo ktory ksiezulo cokolwiek z tego rozumie

Gość gość
i sie w d**y róhajaca:o

Gość gość
i dlatego tak glupieja i pozniej ****aja male dzieci :classic_cool:

Gość gość
sqórfysyny jepane:o

Gość gość
ja skonczylam prawo i nie musialam myslec :) a tez na ujocie studiowalam...jedyne co musialam to kuć..kuc i kuc....na pamięc..ech i gowno z tego bo roboty brak