Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Tak zle czuje sie bez make upu

Polecane posty

Gość gość

Nie maluje sie mocno bo uzywam jedynie dobrego podkladu, tuszu do rzęs na gorne rzęsy i kredki do brwi. Ale bez tych trzech kosmetyków nie jestem w stanie wyjsc do ludzi. Wszystko przez moja alergiczna buzie. Mam tak wrażliwą cerę ze jestem wiecznie czerwona. Procz rumieńców mam tez czerwone czolo, brodę... Na mojej bladej skórze odznacza sie to bardzo:( Ogólnie nie mam wypruskow tylko ta czerwona geba

Gość gość
a jak sie malujesz?

Gość gość
Ujednolicam cerę podkladem. Ogólnie uzywam tych z wyzszej polki -Dior albo Givenchy. Jednak aby zatuszować te szpecace rumieńce i czerwone plamy nakladam dość dużo kosmetyku. Mam naprawdę wypielęgnowaną cerę bez żadnych pryszczy tylko te czerwone plamy sprawiają ze odróżniam sie od innych ludzi;( Procz tego lekko maluje gorne rzęsy i kredką brwi. Jestem blondynka i mam jasna oprawę oczu wiec poprawiam nature ale nawet bez tego bym sie obeszla. Jednak z podkladu nie mogę zrezygnowac.

Gość ELunia 321
mam podobbnie ale jak buzię umyję nieprzegotowaną woda.. burak taki, szczypie piecze.. i uczucie napiętej bardzo skóry... yhh gdyby nie opinia innych to bym wyszła...

Gość gość
głupie puste gęsi, myślicie, że kgoś obchodzi czy macie pory w skórze czy zaskórniki... idiotki bez mózgu

Gość ELunia 321
pory i zaskórniki ma prawie każdy moja droga wiec tym sie nie ma co przejmować ale nie oszukujmy sie ... ten kto wyjdzie do ludzi z twarza jak cegła.. z plamami.. to jednak się każdy patrzy a to krępuje

Gość gość
Dokładnie. Dużo bym dala żeby wymienic moja czerwona karnacje na pory i zaskórniki. Serio, mam chorobliwe rumieńce i czerwone plamy. Taka podrażniona skora, to zwraca uwage

Gość ELunia 321
a byłaś u dermatologa??

Gość gość
No pewnie. Wszyscy radzą albo leczenie sterydowe bo jestem straszna alergiczką albo doustne antybiotyki z milionem dzialam niepożądanych i marnymi szansami na trwala poprawe. Taka yroda. Proszę nie podrazniac cery i eliminować alergeny. A u Ciebie?

Gość gość
Mam to samo