Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Rosjanka z Wołgogradu

List do Polaków

Polecane posty

Dzień dobry :) Piszę do Was z Rosji. Zastanawiacie się pewnie czemu to robię i skąd znam język Polski. Studiowałam i pracowałam w Polsce. Spędziłam w Polsce 6 lat i nie było to tak dawno temu, do Rosji wróciłam 2 lata temu. Piszę do Was bo przeraża mnie to co się dzieje. Faszyzm szerzy się w Europie za pieniądze z USA. A swoją nienawiść eurofaszyści kierują na mój kraj i na mój naród. My Rosjanie nie chcemy wojny, chcemy pokojowo żyć we własnym kraju. To nasze największe marzenie. I dziś to marzenie spełniła się dla mieszkańców Krymu. Ale Wy tego nie rozumiecie. Bo dla Was liczą się tylko pieniądze i dominacja nad biednymi państwami takimi jak Syria czy Ukraina. Udało Wam się omamić dolarami Ukraińców, ale Rosjan nie omamicie. Mam wielu znajomych Rosjan którzy mieszkają w Unii Europejskiej. Czy to w Polsce czy w Państwach Bałtyckich. I to co oni mi mówią, jak są dyskryminowani tylko dlatego że są Rosjanami, jak są prześladowani, bici, jak zakazuje im się mówienia po Rosyjsku, płakać się chce jak się słyszy o takiej nienawiści z jaką spotykają się moi rodacy. Dla nich, prześladowanych mieszkańców Litwy, Łotwy i Estonii i Polski największym marzeniem jest znaleźć się pod opieką Rosji tak jak Krym i żyć w pokoju. Warszawa przez wieki była Rosyjska, ale tragedia jaka spotkała Rosję po I wojnie światowej zmusiła Nas do oddania Wam Warszawy. Jednak w tym mieście żyje setki tysięcy Rosjan, którzy marzą by ich dom znalazł się w granicach Rosji, którzy marzą o pokoju, o równości o tym żeby nie być dyskryminowanym przez Polskich faszystów.

Gość gość
Co prawda to prawda. Zrób mi loda ty ******* k***o prostytutko pi zdo-motylico piertolona

Gość gość
O co chodzi ? Provo ?

Gość gość
nie k***a sama prawda debilu!:o

Gość gość
Trzeba z Polski w*********ć wszystkich Rosjan i zaminować granicę z Kaliningradem.

bieru z żopu do paszczu

Gość gość
Pewnie byłoby marzeniem kacapów zawłaszczyć Polskę/ Nie wasze doczekanie.POSZŁA VON stad !

Gość gość
Najwyższa pora w********** ć ruskich z naszego kraju. Zapomnieli jak zabijali naszych rodaków za czasu,[zegarek} albo za rower.Ile kobiet sfołocz zg****ili - zwyrodnialcy kacapskie!potwory!

Taka z ciebie Rosjanka jak ze mnie Chińczyk.Pewnie jesteś z hasbary,a twoim zadaniem jest skłócić Słowian,niestety my już znamy wasze sztuczki...Od wieków okupowaliście Rosję i Rosjan,przybieraliście rosyjskie nazwiska Trocki-Bronstein Jagoda -Jehuda itd,itp.Jak się nazywasz Rosjanko? rozencwajg czy może rubinstein?