Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość 2v1

Chcę się kochać z mężczyzną!

Polecane posty

Gość 2v1

Już mi obrzydło to dziewictwo... :(

Gość gość
no a ile masz latek, że aż tak ci to obrzydło?

Gość 2v1
21.

Gość gość
to młoda, jak dotrzymałaś do takiego wieku, to już sam rozum powinien podpowiadać ci, że na siłę nie warto, masz jeszcze czas.

Gość 2v1
"masz jeszcze czas" No pewnie. Tak do 40-stki sobie poczekam, żeby nie mieć żadnych wątpliwości co do tego, że mój czas nadszedł :/

Gość gość
Ja bardzo chętnie cię wyliżę tak jabyś chciała i to bez pozbawiania cię dziewictwa, no chyba że sama o to poprosisz.

Gość gość
musisz wiedzieć, że pomiędzy pieprzeniem a kochaniem się jest spora różnica.

Gość Wyruchana za młodu
Ja juz straciłam cnote w wieku 11 lat

Gość gość
A skąd jesteś autorko? Ja szukam teraz dziewczyny do relacji opartej na przyjaźni, ale połączonej z pieszczotami i namiętnym seksem:)

Gość gość
no skoro chcesz się kochać z mężczyzną, tzn że ten czas właśnie nadszedł słonko. Czas zacząć korzystać z innej strony życia ;-)

Gość gość
taaa czas zacząć korzystać z życia... a jak coś złapie to co mądralo jej doradzisz?

Gość gość
korzystać z życia to nie znaczy gzić się z pierwszym lepszym na dyskotece, tylko poznać kogoś fajnego na tyle, że świetnie się z nim bawisz, czujesz, spędzasz czas i jak Cię kręci, to seks może być napraaawdę super. A o gumkach słyszałeś cnotko ?

Gość gość
gumki, gumkami w praktyce różnie to bywa

Gość gość
no tak, lepiej seksu z nikim nie uprawiać, bo można złapać coś. Z domu też lepiej nie wychodzić, bo jak wiadomo łatwo wszędzie o wypadek, tyle samochodów jeździć. Nie próbujcie też przenigdy żadnego sportu uprawiać, bo to może prowadzić do kontuzji. Generalnie to najlepiej się nie rodzić, by życie jest w h-u-j niebezpieczne.

Gość gość
Jakby tak tak każdy myślał o chorobach, to nikt z nikim by się nie zbyknął nigdy, równie dobrze możesz zostać zarażona u dentysty czy u ginekologa. Ja znam przykład gdzie dziewczyna zarożona została prze swojego męża wzw, bo ten łaził po agencjach towarzyskich, więc nawet posiadanie stałego partnera nie jest gwarantem.

Gość gość
A skąd jesteś?

Gość gość
pierwszy raz powinien być wyjątkowy i z wyjątkową osobą z prostej przyczyny: jak dasz d**y pierwszemu lepszemu to tak ci na przyszłość zostanie! :) Później zapragniesz miłości, macierzyństwa (przed tym nie uciekniesz, chyba że się wykastrujesz chemicznie w co wątpię) z tym że faceci nie lubią "tanich dziwek", a już na pewno nie chcą się z takimi wiązać! (wiążą się zwykle z wpadki bo muszą a i to nie zawsze) ;) Twoje otoczenie przyszyje ci łatkę latawicy i znalezienie faceta na stałe stanie się dla ciebie życiową udręką do tego stopnia, że zaczniesz uciekać od ludzi, zmiana miast itd. A jak już znajdziesz tego jedynego będziesz gryzła się z dylematami typu wyznać prawdę czy okłamywać, a już nie daj boże jak sam się dowie od kogoś przypadkiem, jaka byłaś :) Przekonałem cię? :D

Gość 2v1
"musisz wiedzieć, że pomiędzy pieprzeniem a kochaniem się jest spora różnica" Doskonale o tym wiem, przez to nadal jestem dziewicą, bo nie chcę iść do łóżka z pierwszym lepszym facetem. Chciałabym się zakochać i przeżywać te wszystkie uniesienia, czuć dreszcze przy każdym dotyku, no ale to chyba niestety nie każdemu jest dane... :)

Gość o_to_ja
nie ty jedna by chcialaś. :) ale warto szukac wlasciwej osoby...

Gość gość
:) z kimś wyjątkowym, dobre sobie:) nie ma ludzi wyjątkowych, a ten pierwszy partner bardzo rzadko jest tym jedynym, czekanie na księcia skończy się tym że autorka obudzi się jako 30 letnia dziewica. Ja swój pierwszy raz miałam ze swoim kolegą, nie byliśmy parą, ale nie żałuje niczego, był delikatny, bardzo czuły i cierpliwy, pieścił całe moke ciało, w ogóle nie dbał o siebie tylko o mnie. Pierwsze próby były kiepskie, bo po pieszczotach rezygnowałam ze strachu przed bólem, ale on to rozumiał i nie nalegał na seks, dopiero za trzecim razem wyszło jak trzeba i było przyjemnie, potem jeszcze kilka razy to robiliśmy ze sobą i tak zdobyłam doświadczenie:)

Gość o_to_ja
no i jestes przykladem tej ktora znalazla wlasciwa osobe :)

Gość gość
więc był jednak dla ciebie kimś wyjątkowym :) a to że nie był jedynym to nie ma się co dziwić, bo mało ludzi wiąże się ze sobą uważając tę drugą osobę za 'jedyną' :)

Gość gość
Jeśli dla was wyjątkowość faceta polega na tym że on zadbał o mnie a nie o siebie, to ja nie wiem na jakich wy facetów trafiacie;) ja nigdy nie trafiłam na samoluba, każdy facet z którym byłam nigdy nie nalegał, nie zmuszał mnie do tego czego nie chciałam i żaden facet nie pozostawiał mnie bez długich pieszczot całego ciała... może to dlatego że nie oglądam się za przebojowymi chłopaczkami o ładnej buzi, ale zwracam uwagę na charakter mężczyzny. Albo mam po prostu szczęście:)