Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość moniaa1818

Czy warto zawracać sobie glowe tym chlopakiem ?

Polecane posty

Gość moniaa1818

Hej dziewczyny .Nie wiem co mam robić.Mieszkam w małym mieście.Poznałam ostatnio chłopaka.znaczy gdy ktos o nim mowil wczesniej wiedzialam o kogo chodzi ale bez zadnych uwag.dopiero ostatnio tak naprawde sie poznalismy.bylam z kolezankami w parku i on tez tam sie znalazl.jest baardzo przystojny (20lat) czarne wlosy,czarne oczy,wysoki,szczuply. nie znalam go wgl ale bardzo milo spedzilismy ten czas w 4 ja on i dwie kolezanki.jest strasznie zabawny moznaby powiedziec ze "idiota" albo "glupek" jednak w takim innym sensie.az robilo mi sie goraco kiedy patrzyl na mnie i mowil cos do mnie. tyle ze wiem ze jest on po nieudanym zwiazku z pewna dziewczyna ktora bedac z nim miala kolege ktory do niej rwal i o to sie klocili przez caly czas.i wkoncu zostawila go i jest z tamtym. kiedy sie rozstalismy po tym spotkaniu w parku rozmawialam o nim z moimi kol ktore w miare dobrze go znaja.mowily ze jest w nim cos takiego szczegolnego.nawet opowiadaly mi o tym co robil dla tamtej dziewczyny.kiedy to sobie wyobrazalam ze to ja jestem na jej miejscu to az mi sie robilo gorąco w srodku. Wiem tez jest strasznie stanowczy i zawsze robi wszystko zeby osiagnac swoj cel.jednak wedlug nich mimo tego ze mowi ze tamtej nienawidzi to nadal ja kocha i mowily zebym sobie glowy nie zawracala nim.... :( co myslicie o tym wszystkim? jak dla mnie chlopak idealny.nie szlaja sie po klubach z przypadkowymi panienkami ani nic z tych rzeczy.jedynie pali ale i tak w jakis taki urzekający sposob. POMOZCIE!!!!!!!!

Gość gość
"jedynie pali ale i tak w jakis taki urzekający sposob." dziecko,dorosnij