Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Mawrth

Czy nie ma już normalnych kobiet?

Polecane posty

Gość Mawrth

Moje drogie. Powiem Wam, że mam wrażenie iż nie ma już normalnych kobiet, a przynajmniej bardzo ciężko jest taką znaleźć (przynajmniej w Krakowie). Większość albo pragnie szybkiego seksu, albo już po 2-3 miesiącach ciśnie na ślub. Szybki seks z przypadkowi osobami mnie akurat nie pasuje - wolę najpierw poznać taką osobę, nawiązać jakąś głębszą relację - co wydaje mi się zdecydowanie zdrowszą sytuacją. Po prostu lubię się bardziej angażować, a nie tylko "zaliczać" kolejne numerki. Podobnie jest z ciśnieniem na ślub - tutaj kiedy wszystko zaczyna pasować jak kolejne elementy układanki pojawia się jakiś mroczny plan, jakaś taka misterna intryga z pokazywaniem kościoła w którym się pobierzemy, planowaniem ślubu etc.. No na miłość boską - 2 miesiące toż to dopiero początek znajomości, jeszcze nawet takiej osoby nie zdąży człowiek poznać a już atak z grubej rury;) I teraz takie moje pytanie: Czy to ze mną jest coś nie tak, że pragnę zaangażowania oraz lepszego poznania drugiej osoby czy po prostu takie mamy czasy? Dodam, że nie jestem jakiś brzydki - wszystko na swoim miejscu, dobrze płatna praca w sektorze finansowym, ani głupi, ani bucowaty, gwoździa przybić umiem, pogrzebać w silniku też umiem, a i do trzydziestki też mam zapas.

Gość gość
Większość albo pragnie szybkiego seksu, x jaka C***A dymaj chłopie

Są. To Ty wybierasz jakieś "kwiatki", aż dziw że trafiasz na takie, podejrzewam, że to jednak nie przypadek tlyko sam do takich ciągniesz.

Gość gość
ja jestem normalna

Gość jaka sobie wybrales tak masz
kolejny idiota co ocenia wszystkie kobiety na postawie jednej naieudanej znajomosci i tego co wyczyta w necie🖐️

Gość sa normalne
ale niechciane przez facetow

Gość gość
Ciężko znaleźć normalna kobietę zgadzam się

Gość koleżanka od przeciągania
Są. Ja jestem normalna.

Gość gość
pewnie byl z jakas latwa laska klubowa i teraz mowi ze wszystkie takie sa

Są takie, wszędzie, w Krakowie tym bardziej jest tak dzikie mnóstwo ludzi, wystarczy się rozejrzeć. Mało osób poznajesz może i dlatego wydaje Ci się, że ciągle spotykasz te same typy.

Gość gość
ciezko jest znalezc normalnego mezczyzne - wiekszosc wolnych chce tylko sobie porr****c🖐️

Gość gość
nie ma normalnych mężczyzn! :P:P:P

Gość gość
ciezko jest znalezc normalnego mezczyzne - wiekszosc wolnych chce tylko sobie porr****c Pewnie seks tego kobiety lecą na zajętych

Gość Anielskooka
Witaj, sądzę że wszystko z Tobą jak najbardziej w porządku, sama mam podobny problem z tym, że w drugą stronę to faceci wymagają ode mnie wiecej niż to stosowne na początku znajomości. Umówmy się, po 2 miesiącach można coś poczuć, a właściwe trzeba, nie jakieś płomienne uczcie, ale zalążek chociażby. Dlatego bardzo dobrze Cię rozumiem, jak widać nie ma zasady czy kobieta czy mężczyzna, trzeba po prostu dać do zrozumienia jak wyobrażasz sobie początkową relacje aczkolwiek u mnie przeistoczyło się to w separacje od mężczyzn niestety, pozdrawiam :)

Wiem, że to co napisałem brzmi jak rozpacz, ale to raczej rozczarowanie, niby narodu bez liku, a diamenciki jakoś pochowane. O brylantach już nie wspomnę. Co do głosów o braku związków, czy ilości poznawanych kobiet - to powiem tylko tyle, że ciągle poznaję nowe kobiety, i nie tylko na "disco". Dwa - jak wynika z mojego postu nie wszyscy szukają tylko szybkiej zabawy;) A i na pewno nie jestem pantoflem - stąd drugi akapit o ślubach.

fiku - nie potrzebuję pocieszania;) Ani żadnych "zlotów" - wystarczy mi fakt, że wypowiedziało się tu już kilka kobiet, które podzielają mój punk widzenia - to znaczy, że warto jeszcze szukać w Krakowie. A jak mi się nie uda to zmienię miasto na większe i tam poszukam;)

Gość gosciowa10
moze nieswiadomie ciagniesz do takich kobiet? :) wiesz... te "normalne" nie nosza mini spodniczek i piersi na wierzchu..

Podzielają? -"Są. To Ty wybierasz jakieś "kwiatki"" -"jaka sobie wybrales tak masz" -"pewnie byl z jakas latwa laska klubowa i teraz mowi ze wszystkie takie sa " -"Mało osób poznajesz może i dlatego wydaje Ci się, że ciągle spotykasz te same typy." Faktycznie,kobiety podzielają zdanie, że nie ma normalnych kobiet 🖐️ Przynajmniej mamy rozwiązanie zagadki - przyciągasz kobiety na podobnym poziomie intelektualnym ;)

Fiku, on napisał "podzielają mój punkt widzenia", chodziło raczej o jego zdanie na temat związków, szybkiego seksu i tak dalej, przynajmniej ja to tak zrozumiałam.

Gość gość
a moze na wsi? :D

Psychodelirium_ może jeszcze przejdź się ulicami Krakowa i znajdź naszemu maleństwu tę normalną, bo on biedak trafia na same złe kobiety 🖐️

Gość o_to_ja
autorze. no cos w tym jest, ze przyviaga się pewne okreslone typy kobiet. mam podobny problem....

fiku - nie wiem skąd w Tobie tyle złośliwości;) Ale tak jak napisała Psychodelirium, są też inne wpisy niż te które cytowałaś i do tych się odnosiłem. O inteligencji, czy "pomocy w szukaniu" wypowiadać się nie będę bo to strata czasu;) Nic sobie nie udowodnimy a tylko podsycę twoją niechęć;)

Gość gość
Mój drogi, Z Twojej wypowiedzi wynika, że jesteś racjonalnym i porządnym facetem, to jest w cenie zwłaszcza w dzisiejszych czasach, ale masz błędny obraz kobiety. Jestem z Krakowa, mam 22 lata i z obserwacji moich koleżanek i kobiet, które znam owszem zdarzają się kobiety, które zachowują się jak napisałeś w swojej wypowiedzi, ale znam większość moich koleżanek w tym ja jesteśmy wg. Twoich kryteriów ,,normalne''. Może dlatego, że sama będąc realistką zadaje się z takimi osobami, a może Ty miałeś do czynienia z kategorią kobiet ,,marzycielek' - wielka miłość i gotowość na ślub po dwóch miesiącach oraz ,, lekkich obyczajów panny''. Na pewno jak się dobrze rozejrzysz znajdziesz kobietę, która będzie myślała tak jak Ty.

A i jeszcze jedno - czytam ze zrozumieniem;) W pytaniu nic nie było o tym, że kobiety są złe, tylko to czy ja mam takiego pecha, że Te które wybieram nie spełniają moich oczekiwań co do wyglądu związku czy po prostu tak jest,

Gość gość
Nie ma już normalnych kobiet

Teza mam pecha czy wszystkie kobiety są złe. Odpowiedź - SAM TAKIE WYBIERASZ. Zatem nei oczekuj od nas poklepywania po plecach czy deklaracji jakie to kochane jesteśmy, bo Ty nie chcesz normalnej, Ty takich nie dostrzegasz (a wierz mi, że takie stanowią większość społeczeństwa).