Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

kupiłam pordóbę na allegro. Co zrobić ? !

Polecane posty

Gość gość

Witajcie. W tym tyg. kupiłam podróbki chloe na allegro. Sprzedająca chce oddać pieniądze, ale ja muszę cofnąć ostrzeżenie, które dostała od allegro bo zgłosiłam sprawę bez kontaktu z nią. Perfumy kupiłam na licytacji - więc czy na 100% mogę żądać zwrotu ? Chcę iść z tym na policję jutro - tylko czy oni mnie tam nie wyśmieją.. czytałam o tym w sieci i lipnie to wygląda. Kosztowały 140 zł. Co mam robić?

Gość gość
a napisane było w aukcji, ze to oryginał ?

Gość gość
dawaj na policję - niech mu się dobiorą do tyłka spróbuj jeszcze skontaktować się z przedstawicielem producenta w Polsce

Gość gość
nie nie było słowa " oryginał" ale jak zapytałam mailem to odpowiedziała, ze nie wie bo to prezent i nie zna tych perfum. I nie jest sprzedawcą a prywatną osobą.

Gość gość
up

Gość gość
Skoro zgodzila sie oddac kase to odsylaj jej perfumy ona odda kase i daj se spokoj z policja skoro ona problemow ci nie robi

Gość gość
zwrot to co innego niż reklamacja, po prostu odeślij jej towar w ramach reklamacji- oczywiście uzgodnij z nią wcześniej, żeby nie była zaskoczona- jak uzna Ci reklamację, to powinna zwrócić wszystkie koszty

To po co kupowałaś nie wiedząc co właściwie kupujesz? Moim zdaniem nic ci się nie należy, a nawet nie można powiedzieć, że zostałaś oszukana :)