Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Gość gość

Co sądzicie o takim zachowaniu mojego chłopaka

Polecane posty

Gość gość

Wszyscy dookoła mi mówią,że mam sobie dac spokoj,bo jego ojciec to meega swirus itd, i,ze on bedzie taki sam- przyznaje,ze juz jest podobny do ojca. To straszny skąpiec, rozlicza mnie z każdej złotówki, w kłotni mówi: "to juz koniec" ;/ Nie szanuje mnie, pare razy dostalam od niego po glowie, a potem powiedzial,ze "dostalam przez leb,bo sobie na to zasluzylam" ale powiedzial,ze to wcale nie jest bicie. W innej klotni powiedzial mi,ze boi sie,ze kiedys nie wytrzyma i uderzy mnie :( On patrzy tylko,zeby jemu bylo dobrze, a o mnie sie nie stara. Mieszkamy razem,ale tylko dlatego,ze studiujemy w tym samym miescie. Ani razu nie zostalismy tu razem na weekend. On ucieka stad kiedy tylko moze. Mial dzisiaj tu ze mna przyjechac,ale powiedzial,ze on przyjedzie rano... a ja nie chcialam rano,bo tylko w poniedzialki mam wolne i wolalałam sie wyspac, to pozwolił na to,abym jechała sama autobusem w taką pogode :( Moja siostra mowi mi,ze mam sie zastanowic dobrze,zeby potem nie zalowac,ze ona tez slyszala rozne opinie o jego ojcu i o jego rodzinie. Moja siostra ma chłopaka, a ten chlopak mojej siostry ma przyjeciela Macka i ten Maciek chlopakowi moejj siostry powiedzial "bedziesz mial p******ego szwagra".... :( (tez slyszal rozne opinie) co ja mam robic? Kocham go,ale siostra mowi,ze bedzie mnie zle traktowal i,ze bede miala przesrane w zyciu.

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować