Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

rozmowa z dennym facetem

Polecane posty

Gość gość

pederico35: hej delicja25: hej pederico35: mocno meczylabys mnie stopkami? delicja25: tak pederico35: mhmm zakleilabys mi tez usta plastrem zebym lepiej wywachal Twoje stopki? delicja25: mhm tak pederico35: mhmm rajstopki tez musialbym Twoje wywachac? delicja25: i majtki pederico35: mhmmm dopadlabys mnie z zsakoczenia? delicja25: tak pederico35: mhmm zawsze na boso odkurzasz? delicja25: oczywiscie pederico35: mhmm a jak odkurzasz to waz od odkurzacza ociera sie czasem o Twoje stopki? delicja25: czesto pederico35: mhmm odkurzasz dokladnie? delicja25: tak pederico35: jak jestes ubrana jak odkurzasz?:P delicja25: nago pederico35: mhmm dajesz wycisk odkurzaczowi jak odkurzasz? delicja25: tak pederico35: zapelniasz odkurzacz na maxa? delicja25: pewnir pederico35: masz odkurzacz na worek? delicja25: tak pederico35: Twoj odkurzacz musi duzo wsysac? delicja25: musi pederico35: co najczesciej odkurzaczem wsysasz? delicja25: cczemu interesuje cie moj odkurzacz delicja25: cipke zasysam odkurzaczem pederico35: jestem ciekawy jak eksploatujesz odkurzacz pederico35: chcialbym byc Twoim odkurzaczem i ssac okruzski spod Twoich stopek delicja25: a ty zasysasz k***ska pederico35: odkurzylabys mna? delicja25: zassalabym ci k***ska odkurzaczem pederico35: mhmm a jakbys byla u mnie i bym Cb poprosil to odkurzylabys u mnie? delicja25: a co bym miala w zamian pederico35: mhmm wylizalbym Twoja muszelke bardzo dokaldnie i wylizalbym Twoje stopcie delicja25: jak bys lizal moja cipcie pederico35: mhmm ssalbym lechtaczke na maxaa i wsuwalbym w nia jezyczek gleboko delicja25: luisz bardzo mokre cipki pederico35: ojj takk pederico35: mhmm a tez karmilabys mnie stopka? delicja25: tez pederico35: mhmm np winogronami delicja25: i czekolad pederico35: mhmm chwycilabys winogrono w paluszki u stopek? delicja25: tak pederico35: mhmm dalabys rade? delicja25: jasne pederico35: mhmm a tez zwiazalabys mi oczy i zwiazala i dominowalabys mnie wtedy stopkami? delicja25: oj taaaak delicja25: chodzilabym o tobie pederico35: mhmmmm serioo? delicja25: mhm pederico35: mhm oparlabys obie stopki o moja twarz? delicja25: tak i ocierala pederico35: mhmmm wsunelabys mi paluszki do buzi? delicja25: cala stope pederico35: mhmm na maxa? delicja25: oj tak pederico35: mhmm chcwycilabys moj jezyczek paluszkami u stopek? delicja25: oj tak pederico35: mhmm musialbym tez wywachac Twoje stopki? delicja25: tak i cipke pederico35: mhmmmm przywiazalabys mnie tez do lozka? delicja25: tak nie mogl bysys sie ruszyc delicja25: potem cie zgwalce analnie ogorkiem pederico35: mhmmm pederico35: mhm musialbym tez wywachac Twoje szpileczki? delicja25: i dupke pederico35: mhmmm delicja25: chcialbys zebym puscila baczka prosto w twoja twarz pederico35: mhmmm takk pederico35: mhmm dosiadlabys mnie tez w szpileczkach? delicja25: wypne sie i bedziesz wachal mi tylek

Gość rreeter
a to rozmowa z gg?

Gość gość
z czata haha:D

Gość rreeter
as co bylo po wachaniu tylka? pisz dalej

Gość gość
zaraz napisze jaja jak berety jakie tam siedza debile:D

Gość gość
pederico35: mhmm usiadlabys mi tez na twarz? delicja25: tak delicja25: a ty ssalbys cipke pederico35: mhmmm specjalnie bys dlugo siedziala na mnie aby brakowalao mi powietrza? delicja25: taaak pederico35: mhmm nawet jakbym sie wiercil? delicja25: dusilabym cie dupka pederico35: mhmm stopkami tezz? delicja25: tez pederico35: mhmm zakneblowalabys mi tez usta swoimi ponczoszkami? delicja25: i majtkami pederico35: mhmmm nie mialabys dla mnie zadnej litosci? delicja25: nie pederico35: mhmm chodzilabys tez po brudnej podlodze a potem dorwalabys mnie stopkami? delicja25: nawet po gownie pederico35: mhm a odkurzylabys mna swoje mieszkanko? delicja25: tak i wytarla sedes pederico35: mhmm dokladnie bys mna odkurzyla? delicja25: tak pederico35: na boso bys mna podkurzala? pederico35: poodkurzala

Gość gość
pederico35: na boso bys mna podkurzala? pederico35: poodkurzala delicja25: tezai w szpilkach pederico35: mhmmm i przesuwalabys mnie tez szpilka? delicja25: chodzilabym w szpilach po tobie pederico35: mhmm musialbym tez lizac Twoje stopki w szpilkach? delicja25: w balerinach pederico35: mhmmm wywachac tez musialbym Twoj*****erinki? delicja25: i kozaki pederico35: mhmm a masz jakies mocno znoszone buciki? delicja25: mam pederico35: mhmm jakie? delicja25: smierdzace pederico35: mhmm na maxa? pederico35: musialbym je wywachac dokladnie? delicja25: tak smierdzace potem pederico35: jakie sa to buciki? delicja25: adidasy pederico35: mhmm musialbym je tez wywachac? delicja25: i lizac pederico35: mhmmm przycisnelabys mi te buciki do nosa stopka? delicja25: zdeptalabym ci nimi nos az by krew siknla pederico35: mhmm

Gość gość
ten typ napisał dziś do mnie wkleiłammu w okienko treść tej rozmowy z forum

Gość gość
hahahahaha!

hahahahahaha ja p*****le, nie wytrzymalbym tak dlugiej rozmowy na czacie a co dopiero w realu :D

Gość gość
Z jakiego czata to? Bo do mnie tez napisał jakis pertro xD