Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

LYONESS

Polecane posty

Gość gość

witam, czy ktoś miał, lub ma do czynienia z organizacją Lyoness i mógłby podzielić się swoimi doświadczeniami, spostrzeżeniami ?

Gość gość
poznalam jednego typa co w tym niby siedzial, ale intelektem nie grzeszyl, marzyl o wielkiej kasie :D

Gość gość
Mogę sie podzielic wiedzą o Lyoness , pod pewnymi warunkami : 1. Jeśli nie jesteś osobą doszukujacą sie we wszystkim piramid i prób wciągniecia w coś niedobrego. 2. Nie szukasz sposobu na zarobienie milionów , bez wkładu własnej pracy. 3. Nie mówimy tu o MLM gdzie trzeba sprzedawać jakiś towar . 4. Jeśli jesteś klientem/ką jakiegoś sklepu np. Mrówka i chcesz się dowiedzieć jak najlepiej korzystać , aby osiągnąć najlepsze rezultaty, czyli jak najtaniej kupować. 5. Wbrew pozorom temat i zasady funkcjonowania Lyoness są trudne do zrozumienia , nie da rady omawiać na forum. 6. W miare swoich mozliwości i wiedzy postaram sie przedstawic podstawy fukcjonowania, rowniez za pomocą cytatów , czy wypowiedzi osób bardziej znajacych temat . Kontakt : powiem&mixbox,pl (ale trzeba zmienic odpowiednio 2 litery. Ale tez nie gwarantuje aktualnosci adresu , wiadomo spam, bo to tylko adres tymczasowy, łatwo skasowac...

Gość dr trupek zredukowany
Już ten wypunktowany wpis czuć ściemą :D Budowanie atmosferki, owijanie wokół historyjki, wzbudzanie zaciekawienia :D Wystarczy wpisać w wyszukiwarkę i już widać, co to za cholera.

Gość gość
22:39 dobre dobre :D

Gość gość
@ dr trupek zredukowany podpadasz pod pkt. 1 i kropka

Gość gość
ja mogłabym się wypowiedzieć

Gość gość
ja mogłabym się wypowiedzieć :)